Sok van még a God of War egyelőre csak Ragnarökként emlegetett folytatásának megjelenéséig, és ez a rajongói előzetes a 2018-as játékhoz sem könnyíti meg a várakozást.

Leírni is furcsa, hiszen a mai napig az egyik legjobban kinéző játék a piacon, de a God of War idestova 3 évvel ezelőtt jelent meg. Ennyi idő alatt igazából már az nem játszott vele, aki nem akart, az meg vessen magára, így a legtöbben már tűkön ülve várják a következő felvonást.

Sajnos, nem sajnos, a Santa Monica csapatának a tervezettnél több időre van szüksége a játék befejezéséhez, ami így leghamarabb csak valamikor 2022-ben fog érkezni – de cserébe a tőlük telhető legjobb játékot fogják kiadni a kezeik közül. A várakozást ugyan nem fogja megkönnyíteni, de egészen biztosan érzelmes megemlékezés lesz Kratos és Atreus csodálatos kalandjáról az az előzetes, amelyet egy roppant tehetséges játékos készített.

Az előzetes, ami másfél perc alatt könnyeket csal a rajongók szemébe.

Talán nem túlzok, ha azt mondom, ez az egyik legjobb God of War témájú előzetes, amit eddig láttam. Pedig a Santa Monica Studios munkatársai sem végeztek fércmunkát a játék promóciós anyagával, de ez valamiért valóban rajongói szívhez szól. A rövidke „előzetes”, de inkább amolyan megemlékezés a 2018-as játék néhány kifejezetten emlékezetes momentumából lett összeollózva, és nem is akárhogyan.

Nem is szaporítom tovább a szót, nézzétek meg magatok:

I made a God of War trailer from GodofWar

Na hogy tetszett? Mert nekem kifejezetten kedvem lett újra felmenni arra a bizonyos hegycsúcsra!

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×