Hasznos kis segédprogramot készített a közösség egyik tagja.

A Valorant közössége szerencsére egyre aktívabb, a játék subredditjén is már több, mint egymillió tagot számlálhatunk. A Valorant API megnyitásával pedig a játékosok is egyre több külsős weboldalt, programot tudnak készíteni a játékhoz.

Ezúttal azt ellenőrizhetjük, hogy milyen eredményesek vagyunk a pályák adott pontjain!

I made a program for you to see your performance in different positions on every map, Leetify-style! You can filter your performance by attacker/defender side as well from VALORANT

A kis segédprogram teljesen nyílt forráskódú, így esélytelen, hogy bármilyen kárt tehessen a gépünkben vagy az accountunkon. Ennek ellenére azért mindenki saját felelősségre telepítse fel a pythonban írt alkalmazást. Pár pillanat alatt ellenőrízheted, hogy mely helyeken van szükséged egy kis fejlődésre:

  • Töltsd le a program legfrissebb verzióját IDE kattintva
  • Indítsd el a programot, a Valorantnak nem kell futnia mellette
  • Kattints rá a „Fetch User” gombra, ekkor kidobja felül a Riot felhasználóneved
  • Majd kattints rá a jobb oldali „Fetch Matches” gombra

Ekkor a „Map” fülön láthatod a kiértékeléseket. Piros színnel a nem túl erős spotjaidat jelöli a program. Zöld színnel kiemelve értelemszerűen azokat a pozíciókat, helyeket láthatjuk, ahol viszont jobban érezzük a ritmust. Ezeket vizsgálva könnyen kideríthetjük mely helyeken kell fejlődnünk az elkövetkezendő időszakban.

https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

×