Nagy pusztítás vagy Ariana Grande koncert? Maguk a leakerek sem tudják melyik lehet a kettő közül.

Az Epic Games a Fortnite v17.10-es frissítése után bizony nyári szünetre vonult és rendesen megvárakoztatta a játékosokat. A múlt heti update után ma délelőtt végre ismét leálltak a szerverek, hogy a Staging szerverről áthozzák az éles szerverekre is a 17.21-es buildet. Több újdonságra számíthattunk, hiszen maga a cég vagy egy-egy külsős emberke leplezte le ezeket:

  • Visszatért az Inflate-A-Bull a kompetitív playlistekre is
  • Nagy eséllyel további event leakeket is kapunk, hiszen utaltak rá a Twitter üzenetekben is
  • Élesedhet lassan több új fegyver is, csak a nagy piros gombot kell megnyomnia a cégnek
  • A Forbes megerősítette, hogy rengeteg kollaboráción dolgoznak a Fortnite fejlesztői
  • Corny Complex területén számíthatunk újfajta IO tárgyak megjelenésére is

Nézzük meg mennyi tipp jött be ezekből: ezeket tartogatja számunkra a Fortnite v17.21-es frissítés!

Plasma Cannon

 

Az Epic ígéretének megfelelően egy igazi bestiával frissült a játék. Készült hozzá egy rövidebb bemutató videó is, ahogy láthatjuk pusztítani is a plazmagömböt. Nem biztos, hogy ez lesz a kompetitív játékosok elő számú kedvence, az biztos.

Visszaszámláló

 

Az Update előtt nem sokkal élesedett egy visszaszámláló a játékban, mely minden bizonnyal a következő nagy eventet jelöli. A közösség szerint nem egyértelmű, hogy ez lore eventet vagy pl. Ariana Grande koncertjét jelölné, de azt nem ilyen formában jelentené be az Epic Games. Ám egyiket sem lehet kizárni ebben a pillanatban.

Szétszakad a sziget?

Azt már korábban is lehetett sejteni, hogy valamilyen hatalmas pusztítást fog végezni a fejünk felett cikázó, hatalmas űrhajó. Coral Castle pusztulását már rengetegen a v17.20-as frissítéssel társították, de sajnos akkor nem következett be ez az esemény. A v17.21-es frissítés azonban elhozta Coral Castle, Slury Swamp és Corny Complex kiszakadt darabjait a Fortnite-ba, melyek valószínűleg az event közben/után fognak leválni a fő szigetről.

 

Charmok?

Az Epic Games már régóta kísérletezget a fegyverekre akasztható kis kiegészítőkkel. Ezeket charm néven megtalálhatjuk a Rainbow Six-ben vagy épp Gun Buddy néven a Valorantban. TPS nézetben nem tudni mennyi értelme van ilyennek, de a fejlesztők biztosan tudják mit akarnak kihozni belőle.

Frissülő Social fül

A fejlesztők a playlist szekció mellett a Social fül átdolgozásán is munkálkodnak. Egyre közelebb lehet a végleges dátum, hiszen egyre könnyebb előhalászni az új felületet az adatbányász barátainknak.

Új skinek nem érkeztek, általában az ilyen XX.X1-es verziójú frissítéseket vagy eventek előkészítésére vagy valamilyen nagyon durva hiba javítására szokta ellőni az Epic Games. Jó kérdés, hogy a 10 nap múlva bekövetkező event előtt érkezik-e újabb frissítés a Fortnite v17.30 személyében. A „Social/Career” fül jelenleg bugos, az Epic Games tud róla, remélhetőleg délután már javítják is a dolgot.

Várjátok már az eventet?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×