A divatcégek sokszor megtudják lepni az embereket a különböző ruhákkal, de a Louis Vuitton úgy látszik, a techvilágot is képes meglepni.

Bizony ám a Louis Vuitton egy hangszórót villantott. A Bluetooth-os hangszóró világítós gombokkal, illetve szimbólumokkal van ellátva. Így természetesen a külsöje az, amire a leghamarabb fel lehet figyelni.

Ami a legfeltűnőbb, az az új LV Horizon Light Up Speaker, ami úgy néz ki, mint egy űrhajó, amelyet földönkívüliek faragtak.

 

Ha már ennyit szánsz egy hangszóróra, akkor valószínűleg azt akarod, hogy jól szóljon.

A Horizon egy 3 hüvelykes mélynyomót tartalmaz két 0,75 hüvelykes magas hangszóróval párosítva, amelyek az LV szerint 360 fokos hangzást biztosítanak. Ha a benne lévő középkategóriás Qualcomm QCS 404 chipsetet vesszük alapul, akkor nem biztos, hogy olyan hangzást kínál, mint amilyet az árcédulájához társítanánk. Három mikrofon is jár hozzá, ha esetleg az asztalodon izzó anyahajón szeretnéd fogadni a hívásokat.

A kúpos forma azt jelenti, hogy a hangszóró az oldalán ül, ami nem befolyásolja a hangzást, mivel a jelek szerint „alkalmazkodik a tájolásához”. Csak ne hagyd lejtős felületen. Az esetleges (drága) balesetek elkerülése érdekében a Horizonhoz egy dokkoló is jár, amelyben megpihenhet. Vezeték nélküli lévén Bluetooth-szal működik, és ráadásul támogatja az Apple AirPlay-t is. A hangszórót már most megvásárolhatod a Louis Vuitton online áruházában, 2320 angol fontért, ami nagyjából 970 ezer forint.

Úgy látszik, a Louis Vuitton még megfog minket lepni az évek során.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×