A Call of Duty Warzone tartalomkészítője, JGOD elárulja, hogyan rakd össze a QBZ-83-at, hogy akár a Krig 6-al versenyezzen.

Rengeteg Assault Rifle uralta a Warzone-t a hónapok során. Az egyik AR, amely nem igazán jelent meg a „metá”-ban, az a QBZ, de a fegyver a 4. évad fegyverváltoztatásai után talán itt az ideje, hogy a reflektorfénybe kerüljön.

JGOD elárulta, hogy a QBZ volt az egyik fegyver a top 10 loadoutja között a Season Four Reloaded patch megjelenése után.

Íme, hogy a QBZ-83 milyen előnyökkel járhat a célzásukkal következetesen bánó top-tier játékosok számára

JGOD ezt a setupot ajánlja a QBZ iránt érdeklődő játékosoknak:

 

  • Muzzle: Agency Suppressor
  • Barrel: 16.5″ Ranger
  • Optic: Axial Arms 3x
  • Underbarrel: Field Agent Grip
  • Ammunition: Stanag 60 Rnd Drum

Ez a loadout nagyszerű recoilkontrollt és egy kövér tárat biztosít, amelyek jól működnek együtt, figyelembe véve a fegyver sebzési profilját. Ahogy a YouTuber és Warzone elemző elmagyarázza, a QBZ ezen változata bizonyos szempontból még jobb is, mint a népszerű meta AR, a Krig 6.

A QBZ gyorsabb TTK-val rendelkezik, mint a Krig

A QBZ-83 kisebb visszarúgással és gyorsabb ADS idővel rendelkezik, mint a Krig 6.

JGOD azzal kezdi, hogy megmutatja a visszarúgás mintákat és a célzási időt. A QBZ mindkét kategóriában elviszi a trófeát, mivel gyorsabb az ADS ideje, mint a Krigé, és ahogy a fenti képen is látható, a visszarúgás sokkal könnyebben kontrollálható, mint a Krigé.

A QBZ time-to-kill-je 20 ms-al gyorsabb, mint a Krig-nek mind a mellkas, mind a fej esetében, miközben ugyanannyi lövedéket igényel egy killhez, mint a Krig. Ez azt jelenti, hogy ha lövöldözésbe keveredsz egy Kriget használó játékossal, akkor a QBZ-vel megnyerheted a fight-ot. Feltéve, hogy a mellkasra és felfelé találsz.

Viszont itt a hátulütője. A QBZ sebzéscsökkenése sokkal nagyobb, mint a legtöbb AR-nál a játékban, és jelentős csökkenést tapasztalsz, amikor gyomor- vagy láblövéseket találsz el.

Ha úgy gondolod, hogy megvan a célzás, JGOD azt ajánlja, hogy próbáld ki ezt a fegyvert.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×