A Valve nem mond le a CS:GO-ról, és tovább frissíti a játékot.

A Valve most indította útjára az 1 millió dolláros „Dreams and Nightmares” művészeti versenyt, amely tíz eredeti, rajongók által tervezett fegyver skin dizájnt keres a játékba, és emellett még egy új frissítés is érkezett.

Az új frissítés változtat a griefing-jelentések kezelésén, és két pályán.

„Azok a játékosok, akik szokatlanul sok griefing-jelentést kapnak, figyelmeztetést kapnak, majd versenyzői játék eltiltást” – magyarázza a Valve a legújabb CS:GO patch notes-ban.

Hasonló lesz, mint amikor túl sokat sebzed a társaidat, illetve túl sokszor lettél kirugva.

Magából a jegyzetből nem derül ki pontosan, hogy ez hogyan fog zajlani, mivel ennél részletesebben nem térnek ki rá. Azonban úgy tűnik, hogy a Redditen a rajongók kiszúrták, hogy mit mond majd a figyelmeztetés, amit azok a játékosok kapnak, akik nagyszámú griefing-jelentést kaptak: „Jelentősen több griefing visszaélési jelentést kaptál, mint a legtöbb játékos. Ha ez folytatódik, akkor matchmaking cooldown büntetést kapsz”.

Counter-Strike: Global Offensive update for 7/21/21 (7/22/21 UTC, 1.37.9.6) from GlobalOffensive

 

Ezen a változáson túl a Pitstop és a Mocha is kapott egy újabb adag módosítást. A Pitstop esetében a térkép skyboxának és ködének javításai, valamint egy új dev textúra és néhány javítás az apróságokon.

A Mocha listája hosszabb, a B oldalon több ablak is megnyílt, hogy a játékosok szabadabban dobálhassák a gránátokat. A Valve változtatott a mozgáson is bizonyos pontok körül, így a CT spawnból a Middle-be vezető falat megemelték, hogy megszabaduljanak egy boost-tól, és a T spawn előtt most már van egy új kuka, amire a játékosok felugorhatnak.

A stúdió emellett kijavított néhány textúrázási hibát és több helyet ahová a bomba beszorult, valamint néhány „kisebb” optimalizációs javítást. A teljes javítási jegyzetet a CS:GO oldalán találod ezen a linken keresztül, ha szeretnéd megnézni.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×