Allan után vessünk egy kósza pillantást Bernard lapjára, hiszen kéz a kézben érkeztek tegnap az SBC-k mezejére.

Szintén egy botrányosan elhanyagolt srácról beszélünk, mikor Bernard Anício kerül a figyelmünk középpontjába. Ennek ékes lenyomata, hogy mindösszesen egy sima rare lappal ékeskedett eddig a FUT 21 felületén, ami valljuk meg, rémesen sovány így lassan augusztusra kanyarodva.

Tegnap végre változás állt be a témakörben. Mutatós FUTTIES SBC-vel kínálták meg a brazilt Kanadából.

In-Game statok terén ezzel kecsegtet a fürgelábú támadó:

 

Gynegeségek:

Ebben az esetben is, csakúgy mint Allan kapcsán kimondható, hogy kevés ponton köthetünk csak bele ebbe az SBC lapba. Természetesen ezen a ponton ildomos megemlíteni, hogy termetéből, testalkatából eredeztethetően bármi egyszerű ellökni Bernardot. Erre enged következtetni nevetségesnek bélyegezhető 55-ös Ereje. 73-as Agressziója miatt pedig a letámadások során sem a legjobb választás. Kissé a 88-as Befejezése is alacsonynak tűnik, de aztán ez simán lehet elegendő ziccerekben.

Erősségek:

A legfontosabb, amit érdemes kiemelni, ez a FUTTIES Bernard lap eszméletlenül fordulékony, robbanékony. Ebben például előnyére válik mérete. 99 Agilitással, valamint 99-es Egyensúllyal nem igazán tudsz mellé lőni. Ezeken felül kiemelkedő statisztikákkal bír az egész Labdavezetést tekintve, ami hozzá segíthet minket néhány emlékezetes cikázáshoz a védők gyűrűjében, akár komolyabb cselezés nélkül. 97-es Csavarása van a lapnak, ami elnyerte a tetszésem, ugyanis szinte minden alkalommal ily módon tüzelek a virtuális focipályákon.

Ezeket kell beleaprítanunk a Bernard FUTTIES SBC-be:

Bernard

  • Premier League játékosok száma: min.1
  • IF, vagy TOTS lapok száma: min.1
  • Csapatbesorolás: min.85
  • Csapatösszhang: min.60

Árazás:

  • PlayStation – 104.000 Coin
  • Xbox – 108.000 Coin
  • Pc – 114.000 Coin

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×