A Riot Games 6 új Coven skinnel rukkol elő, emellett egy új Prestige Edition skin is felütötte a fejét.

Hat League of Legends bajnok kap skint a Coven skincsaládban. Ashe, Evelynn, Ahri, Cassiopeia, Warwick és Malphite is új Coven skineket kap a közeljövőben. A hat skin a következő napokban kerül fel a játék PBE szervereire.

A Coven skinvonal hat új tagja Camille, LeBlanc, Morgana, Zyra és Lissandra mellé csatlakozik, akik már korábban is kaptak skineket a vonalhoz. Warwick és Malphite érdekes kiegészítői a Coven skinvonalnak, mivel ők lesznek az első férfi bajnokok, akik csatlakoznak a coven soraihoz.

Coven Camille

Emellett a már meglévő Coven LeBlanc skin is kap egy Prestige Edition változatot a közeljövőben.

Egyelőre nem világos, hogy a Coven LeBlanc Prestige skin egy eseményhez kapcsolódik-e majd, vagy egy önálló Prestige skin lesz.

 

A hat új skin a Coven skinek hagyományos bíbor, lila és fekete színsémáját viseli, emellett frissített animációkat is tartalmaz a bajnokok egyes képességeihez. Az Ahri’s Fox-Fire (W) lila villámaitól kezdve az Evelynn’s Last Caress (R) által hátrahagyott hatalmas, skarlátvörös tölcsérig, a Coven skin vonal által bemutatott egyes képességek újragondolása hihetetlenül vonzó a szemnek.

Coven Evelynn

Coven Malphite

Coven Warwick

Coven Ahri

Coven Cassiopeia

Coven Ashe

Coven LeBlanc Prestige Edition

Szerintem az összes iszonyat jól néz ki, de azért az Ahri elég különleges.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×