Egyelőre megoszlanak a vélemények a kép valóságtartalmáról, de valóban ez lenne a Cold War következő fegyvere?

Néhány Cold War játékos egy klasszikus Call of Duty fegyvert fedezett fel az egyik új pályán elrejtve, ami arra utalhat, hogy ezt a fegyvert akár a BOCW-ben és a Warzone-ban is megkaphatjuk.

Lehetséges, hogy a következő szezonban érkezik?

Az MG36 LMG (és a G36C nevű Asssult Rifle) a Call of Duty-játékok egyik ikonikus darabja volt egészen a CoD 4: Modern Warfare-ig. Egy Cold War játékos, ShinyLotad22 megtalálta a Rushon elrejtve.

MG36 when?
byu/ShinyLotad22 inblackopscoldwar

 

Ahogy az alábbi képernyőképen is látható, a fegyvert egy vitrinben találta, amely most, a Cold War 4. szezonjában jelent meg. Sokan azt feltételezik, hogy ez egy utalás lehet a jövőre nézve.

Persze lehet, hogy ez nem feltétlenül így van. Lehet, hogy a Treyarch csak tiszteleg az évek során oly népszerűvé vált fegyver előtt. Főleg azért, mert a vitrin egy paintball boltban található. Illetve ez a fegyver már elérhető a Modern Warfare fegyverek közt, amit Holger-26 néven ismerünk.

Holger-26 vagy más néven az MG36

Könnyedén csinálhatunk belőle G36C-t is a Gunsmith segítségével, ezért szerintem ez az egész csak egy utalás, vagy akár a véletlen műve.

G36C a gunsmith-nek köszönhetően

Ki tudja, hiszen van MW AK, illetve Cold War AK, illetve két M4 is a Warzone-ban.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×