A Riot Games egy kicsit lazábbra fogta a 11.15-ös patchet, de az nem azt jelenti, hogy a League of Legends változtatás nélkül marad.

A League of Legend 11.15-ös patch olyan lesz, ami kevés játékost fog érinteni, mivel nincsenek játékmegváltoztató buffok, amelyek csak megszilárdítják a jelenlegi metát, ahogyan azt ismerjük. Bár a többi patchhez képest kicsik, ez az öt legnagyobb változás a közelgő 11.15-ös patchben.

Íme az 5 főbb változás a 11.15-ös javításában.

Az előző patchek közül, a 11.15-ös patch egy kicsit szelídebb lesz, mint az ezt megelőző más patchek radikálisabb módosításai. Ennek ellenére még mindig rengeteg kiigazítás volt néhány kevésbé használt bajnok számára. 

Aurelion Sol nerf

Aurelion Sol

Aurelion Sol “szárnyait” sajnos erre a patch-re le fogják törni. A Comet of Legend (E) repülési távolsága drasztikus nerfet kap, mivel nem fog többé skálázódni. Így a távolság csak 5000 lesz a 5500-7500 helyett. 

Viego nerf

Viego

Ha Viego-t solo sávra viszed, akkor egy kicsit nehezebb lehet neki folytatni az erős jelenlétét, mint korábban. A Blade of the Ruined King (Q) alapsebzése 25-85-ről 15-75-re csökkent, miközben a minionok általi gyógyulását 50%-ról 10%-ra csökkentették. A nerf ellenére ez nem feltétlenül befolyásolja a junglerként való játszhatóságát, így még ebben a patchben is viszonylag erős marad.  

Hullbreaker buff

Csatagép Nasus

A Sanguine Blade eltávolítása óta a 11.13-as patchben a Hullbreaker enyhén szólva is érdekes item. Bár a játék folyamatos csapatkoordinációt igényel, a legtöbb ember megvásárolná a tárgyat, és szólóban nyomná, mivel a tárgyat a top lanereknek szánják, akiknek sokáig kell élniük a sávban. Azonban ez csak megszilárdíthatja, hogy több ember maradjon a szóló laning fázisban egy kicsit hosszabb ideig, mivel a Hullbreaker buffolták a rezisztenciáját 25-45-ről 25-60-ra.

Sylas „ál-nerf”

Prestige Project Sylas

Sylas az egyik legjobb mid laner volt az egész játékban minden rangon. A sebzése a játék minden szakaszában egyszerűen páratlan volt, azzal párosulva, hogy nagyon jól működik a csapatharcokban. Csak idő kérdése volt, hogy a balanszcsapat mit tesz vele annak érdekében, hogy egy picit nerfelje. Azonban a Sylasnak ebben a patchben a Kingslayer (W) gyógyítása 30-150-ről 45%-os AP-vel 25-125-re és 40%-os kiegészítő AP-vel csökkent, de a vitatott kérdés az, hogy a Chain Lash (Q) sebzése 60-280-ról 80%-os AP  70-290-re nőtt 90%-os kiegészítő AP-vel. Most már tényleg nem lehet megállítani őt egy újabb patchig.

Blitzcrank

Blitzcrank

A közelgő patch legnagyobb változásai közül a Blitzcrank kapta a legtöbb szeretetet egy buff formájában. Bár már eddig is erős volt a korai játékban, most egy kicsit erősebbé tették. Az alappáncélja 37-ről 40-re emelkedett, és a Rocket Grab (Q)sebzése 70-270-ről (100% AP) 90-290 (120% AP) -re növekedik. Kicsit félelmetes lesz a korábbi harcokban, figyelembe véve a sebzés mennyiségét, amit a játék középső szakaszáig képes kitenni. De akár a full AP Blitzcrank is elég veszélyes lehet.

Mit gondoltok az új patch változtatásairól?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×