Ha nem a csalók ölnek meg, akkor a Warzone bugok intéznek el.

Miután a Season 4 Reloaded frissítés július 14-én megjelent, a Warzone-ban újra megjelentek a régi hibák. Egy különösen csúnya hiba ismét felidegesíti a játékosokat Verdanskban, és ismét megfosztja a Gulág-győzteseket a nehezen megszerzett respawnoktól.

Ez egy olyan hiba, amelyet már korábban elhárítottak. A Warzone respawn-mechanikája teljesen tönkrement, mivel a játékosok a Gulág-harcok megnyerése után a halálos mérgező gázba esnek a biztonságos zónán kívül.

Ahogy a visszatérő hiba híre terjedni kezdett, PureRockstarHD megosztotta a Reddit-en a saját szerencsétlen találkozását a rossz respawnokkal. Megmutatva, hogy miután megnyerte a Gulágot, azonnal visszaesett a körbe – de messze a biztonságos zónán kívül.

Még mielőtt megjelent volna Verdansk felett lebegve, a játékos megnyitotta a térképet, és azonnal látta, hogy ikonja a játszható terület északi szélén jelenik meg egy fára akadva, amely a meccs ezen késői szakaszában mélyen a közeledő gázban volt.

[deleted by user]
by inCODWarzone

A játékos a földre esett, és elkezdett menekülni, mielőtt rájött volna, hogy túl messze van a zóna szélétől, így egyszerűen feladta, és elfogadta a sorsát -így a Gulág-győzelme is teljesen elúszott.

A Warzone közössége gyorsan lecsapott az Activisionre és a Raven Software-re amiért egy újabb játékromboló hiba visszatért a játékba – ahogyan minden más esetben is, amikor egy korábban javított exploit váratlanul visszatér.

„Minden órában, amikor felkerülök erre a subredditre, csak egy újabb videó egy újabb bugról” – panaszkodott az egyik felhasználó.

Ez a konkrét probléma még nem jelent meg a Raven Software által követett elemek listáján. De valószínűleg előbb-utóbb tudomást szereznek a róla, és ki fogják javítani azt. Legalábbis remélem, mert ha én találkoznék ezzel a buggal, lehet, hogy egy hétig nem játszanék.

Ez a probléma először a Warzone-ban nem sokkal a kezdeti megjelenés után jelent meg, amit később kijavítottak. De most úgy tűnik, hogy ismét elveszi pár játékos Gulág győzelmét. Addig ameddig nem javítják, kérd meg a csapatodat, hogy tegyenek félre egy kis visszavásárlási pénzt.

Ti találkoztatok már ezzel a buggal, vagy esetleg egy másikkal amit még nem javítottak a fejlesztők?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×