Ez a Warzone streamer egyetlen karral pakolja ki az ellenfeleit Verdanskban.

Egy kisebb, ám annál ügyesebb streamer a Warzone subreddit élére került, miután megszerezte az utolsó 4 killt egy játékban. De miért is olyan nagy dolog ez? Sok játékossal naponta megtörténik ez az eset…

Azonban Ő csupán egyetlen kézzel vitte véghez ezt a lenyűgöző „mutatványt”.

MaValentinee megmutatta, hogy nem számít, ha más vagy, mint a többi ember. Mindenki élvezheti a játékot és akár jó is lehet benne. Kontrollere a vállán pihen, és az állával céloz, hogy leterítse az ellenségeit.

MaValentinee ebben a klipben a FARA 83-asával egymaga pakolja ki az ellenségeit, hogy megnyerje a játékot a csapatának. A klip is megmutatja azt, hogy mégis milyen nehéz szimplán csak az állával célozni, miközben a képernyőre nézve próbálja kontrollálni a teljes játékot.

My little brother plays with one hand, and better than a lot of us. He got the squad wipe for the win.
byu/calcantara908 inCODWarzone

A közösség csodálkozott is, amikor ez a klip futótűzként kezdett terjedni, és mindenki csak kedves és támogató reakciókat mutatott. Egy Redditor azt mondta, hogy ez elképesztő teljesítmény, hiszen néha még az ablakon is nehezére esik kiugrani, nemhogy egy egész csapatot megölni.

MaValentinee mindenkitől támogatást kap, egy kommentelő pedig azt mondta, hogy a streamer inspirálja őt és a fiát. Megosztotta, hogy a fia is csaesk egy karral játszik, és elképesztő, hogy fél karral is képesek olyasmire, amit egyébként is  nehéz véghezvinni.

A COD Tracker szerint a cikk írásakor maValentinee több mint 7500 killt gyűjtött be, és 72 győzelemmel rendelkezik.

Mit gondoltok, ti tudnátok egy kézzel játszani?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×