Valami nagy probléma történhetett a DIGI szolgáltatónál, ugyanis az egész ország területén teljesen nincs internet, telefon és tévé.

Szombaton a délutáni órákban szinte a teljes DIGI-hálózat megadta magát, nincs sem internet, sem telefon, sem pedig tévészolgáltatás. Konkrétan az egész ország területéről érkeznek tömegével a bejelentések a DIGI Facebook-oldalára, melyek komoly fennakadásokról számolnak be – írta a 24.hu és a HVG.

Egyelőre tisztázatlan, hogy mi okozza a problémát, de a cikk írásakor a DIGI hivatalos honlapja is elérhetetlen, és a vállalat sem adott ki eddig közleményt. Az viszont, hogy az egész ország területén ilyen mértékű hiba lépjen fel arról árulkodik, hogy valószínűleg valami nagyobb baj lehet a háttérben egy kis zápornál.

Mivel a szolgáltató még nem szólalt meg az ügyben nem tudni, hogy a szolgáltatások mikor állnak helyre – friss információ birtokában folyamatosan frissítjük majd a cikkünket is.

UPADATE: A DIGI a Facebook-oldalán tájékoztatta az ügyfeleit, hogy részlegesen elhárították a problémát, de a teljes helyreállításig egy kis türelmet kérnek.

Tájékoztatjuk tisztelt előfizetőinket, hogy a hibát réslegesen elhárítottuk, azonban a TV-szolgáltatásban illetve a mobil adatforgalomban még előfordulhat kimaradás.” – írta a DIGI. A fennakadásról egyelőre részleteket nem árultak el, amely délután két óra körül kezdett országszerte jelentkezni.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×