A Warzone egyik régi problémáját próbálták megoldani ezzel a frissítéssel, természetesen minden patch magával hordoz három másik bugot.

Megérkezett várva várt Season 4 Reloaded frissítés a Warzone világába, és rengeteg változást hozott, hogy felrázza a dolgokat, beleértve a fegyverbuffok és nerfek széles skáláját, valamint az új OTs 9 SMG hozzáadását.

A S4R (Season 4 Reloaded) frissítésben a Warzone loadoutokat érintő változások jelentős életminőségi változtatásokat hoztak. Ez az apró változtatás kétségtelenül sokkal

könnyebbé és gördülékenyebbé teszi a loadoutok kiválasztását és használatát.

Az egyik változás az, hogy a játékosok mostantól a játék előtti lobby-ban használhatják az egyéni loadoutjukat, amikor a szokásos battle royale játékmódokban játszanak, ugyanúgy, ahogyan a Plunderben is lehetett.

Emlékszem, először azt hittem, Plundert indítottam. De később rájöttünk, hogy ez csak egy új funkció. Azon nyomban ki is fejtettem a barátaimnak a lehetséges bugokat, amit ez a kis változtatás hozhat.

De miért olyan jó ez a változtatás?

A játék előtti lobby-ban kiválasztott felszerelés lesz az a felszerelés, amely automatikusan kiválasztásra kerül, amikor megnyitod a loadout dropot.

Ez megakadályozza, hogy a játékosoknak végig kelljen görgetniük a loadoutok listáját, egy ülő célponttá változtatva őket. Érdekességképp még hallottam olyat is, hogy valakinek nem is működött megfelelően és mindig más loadoutot kapott, mint amit kiválasztott.

Nincs több loadout bénázás

Egy másik fontos változás, hogy a játékosok mostantól a játék előtti lobby-ban is szerkeszthetik a felszerelésüket, mint a Call of Duty: Modern Warfare többjátékos módjában. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a meccs előtt módosíthatsz, anélkül, hogy ki kellene lépned a meccsből, és a lobby-ban kellene ezt megtenned. Ami valljuk be, többször előfordul, mint kéne.

Sajnos ahogy azt elképzeltem, ez az új funkció megnyitotta az ajtót néhány hiba megjelenéséhez, amelyek lehetővé tették a játékosok számára, hogy a meccsek elején a loadoutjukkal spawnoljanak be, és a korlátlan Dead Silence-t is lehetővé tették számukra.

Ezért a Raven Software azóta letiltotta a lobby előtti loadoutválasztási funkciót, hogy kijavítsa ezeket a problémákat.

 

Bár ezek nem a legnagyobb változások a Warzone loadoutok terén, mindenképpen olyanok, amelyek eddig sok pozitív visszajelzést kaptak a Call of Duty közösségtől, és kétségtelenül segíteni fognak abban, hogy a játékosok számára a jövőbeni meccsek zökkenőmentesebbek legyenek.

Nektek hogy tetszik, illetve tetszett ez az új változtatás?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×