Nagyon úgy tűnik, hogy Miles Morales arca és hangja egy forgatási fotóval árulta el, hogy már javában készül a Spider-Man 2.

A 2018-as PlayStation-exkluzív Pókkaland abszolút megérdemelten vonulhatott be a legjobb Sony játékok – és ezzel együtt a legjobb Pókember játékok panteonjába. Sőt sokan az egyik legjobb szuperhősös videojátékok közé is sorolják, egyáltalán nem messze a Rocksteady-féle Batman Arkham-trilógiától.

Ha pedig már így szóba jött a trilógia, akkor minden bizonnyal kevés olyan játékos van, aki tágra zárt szemekkel csodálkozik azon a híren, hogy biztosan lesz majd következő része, ami szigorúan véve a második fejezet lesz, de mint harmadik Sony-féle Pókjáték a sorozatban.

Miles Morales ugyanis – egy kiegészítővel – végre megkapta az első saját és önálló történetét tavaly, ami a címszereplőt alakító Nadji Anthony Jeternek köszönhetően szinte mindenki szívébe azonnal belopta magát. A színész tehetségéhez semmi kétségünk nem férhet, azt viszont nem mondhatjuk, hogy felvetné őt a munka. A Pókember előtt ugyanis egyetlen videojátékos szerepe volt, méghozzá The Last of Us 2-ben, mint Sam. Azóta pedig, ha játékról van szó, csak Milest formálta meg.

Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy már javában zajlik a Spider-Man 2 fejlesztése, amit maga a színész leplezhetett le egy Twitteren megosztott képével. A képet persze nagyon gyorsan letörölte, az internet viszont nem felejt, néhány szemfülesnek sikerül képernyőfotót készítenie róla.

Itt láthatjuk, hogy Jeter épp egy felvételen van, méghozzá egy mocap stúdióban. Ez azt jelenti, hogy mindenképpen egy animációs karaktert készül éppen megformálni, és mivel Miles Moralesen kívül tudtommal nincsen más ráosztott szerep, ezért sokan úgy vélik,

hogy a Pókember játék második részén dolgozik.

Ez persze abszolút logikus is, hiszen az Insomniac műhelyéből mostanság ágyúzott ki a legújabb Ratchet & Clank, a Rift Apart, így már teljes kapacitással tudnak munkálkodni a Peter és Miles új történetén. Viszont, ha már tényleg készül a játék, akkor a színész jelenléte miatt – meg egyébként is – felvetődik néhány kérdés is.

Az egyik például, hogy ki lesz a második rész főszereplője: Peter vagy Miles? Ha mindketten, akkor lehet kooperatív módban játszani, vagy váltogathatunk majd a karakterek között? A helyszín is változatlanul New York lesz, vagy becsatlakozik egy újabb város is – esetleg pont itt lesz a csavar, hogy a két főhős, két különböző metropoliszban hősködik?

Megannyi kérdés, zéró válasz, de igazából még a csapat és a Sony sem erősítette meg hivatalosan a folytatást. Jó, nyilván ez is egy olyan nyílt titok mint az, hogy lesz FIFA 23, készül a következő GTA, vagy hogy a Nintendo még egy csomó Mariót csinál még.

Bejelentő előzetesre, vagy közeljövőbeli megjelenésre persze és sajnos azért még ne számítson senki, bár a fejlesztők munkatempóját elnézve biztosra veszem, hogy a következő 2-3 évben meg fog majd jelenni.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×