A nemrég kiszivárgott GTA 6 pálya sokkal több újdonságot rejt, mint gondoltuk. Erre világítottak rá nemrég a rajongók.

Nem is olyan rég egy érdekes GTA 6 szivárgás jelent meg az interneten, felborzolva GTA rajongók kedélyeit. Persze nagyon sokan vannak, akik kétségbe vonják a map hitelességét, mégsem lehetett elkerülni, hogy ne elemezzék szét a látottakat. Így nemrég rajongók érdekes részletekre bukkantak a látottak során.

A GTA 6 pályájának egyes részletei hasonlítanak a valóságra.

 

Mint minden GTA játékban, a való világ egyes részei bizony valamilyen formában bekerülnek a helyszínek közé. Ha nem is mindig pontos másként, de egyfajta inspirációként felfedezhetünk olyan épületeket, boltokat, lakásokat, melyek a való világot tükrözik.

A Redditen yctr nemrég a kiszivárgott GTA 6 térképet vizsgálva figyelt fel valami különösre, melyből úgy tűnik, hogy a Kennedy Space Center valamilyen formában a játék része lesz. Legalábbis úgy tűnik, hogy ha igaz a szivárgás, akkor lesz egy olyan helyszín, ami majdnem úgy néz ki, mint az említett űrközpont.

Még az is lehet, hogy az űrközpont a játékban majd történeti elemeket tartalmaz majd, sőt akár az online tér része is lehet. Egy másik érdekes lelet a Daytona Speedway lehetséges GTA 6 verziója. Ez a valóságban a rangos NASCAR verseny, a Daytona 500 otthona.

Possible Daytona speedway at Tortona Beach? from GTA6

 

Természetesen ez nem lenne meglepő, hiszen a versenyzés mindig is része volt a GTA-nak, nem is beszélve arról, hogy mennyi kampánylehetőség rejlik a helyszínben. Küldetések zöme játszódhat itt.

Ha a szivárgás igaznak bizonyul, akkor lenyűgöző lesz látni, hogy valós helyszínek is megelevenednek a játékban. Ugyanakkor fontos tudni, hogy az ismert bennfentes, Tom Henderson egyelőre vitatja a kiszivárgott map hitelességét. Szerinte még évekig tart, mire eljutunk az ilyen szivárgásokig. Korábban egyébként azt mondta, hogy a GTA 6 csak 2025-ben jelenik meg, melyet Jason Schreier is megerősített.

Ha valaki valóban csak trollkodásból készítette el a szivárgást (amire nagy az esély), akkor nagyon ügyes. Főleg, hogy most a világ gamerei ezzel foglalkoznak.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×