Úgy tűnik, hogy egy friss Rainbow Six: Siege hiba vagy csalás lehetővé teszi, hogy egy meccsen többen válasszák ugyanazt az operátort.

Sok érdekes hibát és eseményt látunk a Rainbow Six: Siege világában nap mint nap. Rendszeresen találkozunk a desync problémával, a hatalmas pinggel játszó ellenfelekkel, a folyamatosan töltőkkel, és azokkal az esetekkel, amikor egyszerűen nem tudjuk, hogy mi történt, de meghaltunk. Olyannal azonban ritkán találkozunk, amikor egy operátort többen is választhatnak egy meccsen.

Úgy tűnik, egy hiba ezt most lehetővé teszi.

Nemrég a Redditen tette közzé valaki, hogy a játék során találkozott egy jelenséggel, amikor a meccs során két Valkyrie és két Ela is játszhatott egy körön belül. Természetesen a játékos nem értette, hogy mi történhetett, és ami azt illeti, meg is értjük.

Egyes hozzászólások szerint a képen látható dolog egy játékhiba, egy glitch, amit most egyes játékosok előszeretettel kihasználnak. Mások szerint ez egy új, PC platformon megjelent csalás, amivel ugyanazt az operátort tudják választani. Pazar.

Abban talán egyetértünk, hogy ez nem feltétlenül igazságos, és a fejlesztőknek minél előbb javítani kéne, amennyiben ez egy hiba. Ha csalásról van szó, akkor is reméljük, hogy minél előbb kitiltják a használóit.

Új játékmód?

Az eset azonban alkalmas arra is, hogy elgondolkozzunk azon, milyen lenne egy (akár) ideiglenes játékmód, mely során mindenki olyan operátort választhat, amilyet csak akar, függetlenül attól, hogy az foglalt-e vagy sem. Vagyis képzeljünk el olyan meccseket, ahol akár 5 Montagne kerül a meccsbe, vagy éppen 5 Ash indul harcba. 5 Sladge szaladgálna a meccsen egyszerre, vagy 5 Clash.

Szerinted szórakoztató lenne, vagy hülyeség?

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×