Ha minden igaz, a Valorantba végre megérkeznek a választható célkereszt profilok, hogy még hatékonyabban legyünk a játékban.

Egy friss szivárgás szerint hamarosan megérkezhetnek a Valorantba a crosshair, azaz a célkereszt profilok. Ez a funkció lehetővé teszi majd, hogy a játékosok saját célkereszteket hozzanak létre, majd azokat elmentsék későbbi használatra. A bibi csak az, hogy a Riot még nem erősítette meg a frissítés érkezését.

Egyedi célkeresztekkel kísérletezhetünk majd, és el is menthetjük a beállítást.

Ahogy azt a szivárogtató Valorleaks is bemutatta, elvileg különböző stílusú célkereszteket próbálhatunk majd ki, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbbet. Ezek után aztán akár 10 crosshair profilt menthetünk el, ami rengeteg lehetőséget kínál később a mérkőzések során.

 

Való igaz, hogy a célkereszt a Valorant egyik legfontosabb része, hiszen a nem megfelelő célkereszt egyes játékosok számára a véget jelentheti, amennyiben nem pontosa célzás. Van, aki a kis célkeresztet részesíti előnyben, van aki a színeken szeret változtatni. Mivel jelenleg nem menthető el több célkereszt, nem lehet mindig a megfelelőt kiválasztani. Ha minden igaz, ezen változtatnak majd a profilok lehetőségével.

Természetesen hivatalos bejelentés híján, még nem lehet tudni, hogy mindez valóban bekerül-e a játékba. Jelenleg sajnos nincs lehetőség a célkereszt-beállítások mentésére, szóval gyanítom: sok játékos örülne a funkciónak. Vagy nem?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×