Új területre evez az NiP.

A Razer bejelentette együttműködését a legendás Ninjas in Pyjamas (NIP) esport csapattal. A 2000-ben Svédországban alapított NIP mára a globális esport-szcéna egyik meghatározó szereplőjévé, valamint a kompetitív első személyű lövöldözős (FPS) közösség egyik vezető szervezetévé nőtte ki magát.

A leginkább a Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) és Rainbow Six: Siege (R6S) szcénában erős jelenléttel rendelkező NIP-et idén májusban koronázták a Six Invitational 2021 világbajnokává, miután legyőzte a Siege legjobb csapatait. Áprilisban a NIP alapjaiban rázta meg a CS:GO világát azzal, hogy leszerződtette minden idők egyik legjobb és legegyenletesebb teljesítményt nyújtó CS:GO játékosát, Nicolai „dev1ce” Reedtz-t az Astralistól. A régi tagokkal, REZ-zel és Plopski-val együtt a csapat azóta a második helyet szerezte meg a Flashpoint 3. szezonjában.

„Már alig várom a NIP-pel való együttműködésünket, amely két nagy múltú esport-óriás összefogását jelenti.” – nyilatkozta Yann Salsedo, a Razer Esports (EMEA-régiós) vezetője. „A Razer a legelső esport-szponzorok egyike, még abból az időből, mielőtt a versenyszerűen űzött játékot „esportnak” nevezték volna, a NIP pedig az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb esport-szervezet, amely dicsőséges és sikerekkel teli múltra tekint vissza. Együtt új magasságokba emelhetjük az esportot azáltal, hogy több tartalmat és új termékeket kínálunk a rajongók számára.”

Szintlépés a Team Razerrel

Team Razer tagként a NIP játékosai a Razer legjobb gamer eszközeit kapják majd meg, amelyek között díjnyertes perifériák – például egerek, mikrofonos fejhallgatók és billentyűzetek is – megtalálhatóak. A Razer emellett az új esport termékek kutatási és fejlesztési szakaszában is szorosan együttműködik majd a NIP játékosaival. A Razer az intenzív kommunikáció és NIP-pel közösen folytatott „tereptesztek” révén új, még jobb, csúcsminőségű perifériákat fog fejleszteni, hogy kitolja a játékteljesítmény határait.

„A Ninjas in Pyjamas a világ egyik legnagyobb esport csapataként arra törekszik, hogy a legmagasabb szinten versenyezzen és bemutassa minden egyes játékosa kiváló teljesítményét, valahányszor csak csatlakoznak a szerverhez.” – nyilatkozta Hicham Chahine, a Ninjas in Pyjamas vezérigazgatója.

„A Razerrel való együttműködés még inkább megerősítette csapataink azon törekvését, hogy minden fontosabb trófeát megnyerjük, amelyre csak szemet vetünk. Izgatottan várjuk, hogy a Team Razer égisze alatt versenyezhessünk, és örömmel tölt el bennünket, hogy egy hasonlóan gondolkodó partnerrel közösen dolgozhatunk globális jelenlétünk növelésén.”

Viseld a színeket

A NIP rajongói már most kimutathatják a csapat iránti támogatásukat a különleges, hivatalosan licencelt NIP mintákkal díszített Razer Customs gamer perifériákkal. A perifériák közt megtalálhatóak a NIP-márkás egerek és egérpadok, amelyek új lehetőségekkel bővítik a Razer Customs már meglévő termékcsaládját, így az esport rajongók harcállomás-konfigurációjukon keresztül képviselhetik kedvenc csapataikat.

Júniusban a Razer emellett bemutatta a BlackShark V2 Pro – Six Siege Special Edition termékét, amely a többmilliós játékosbázissal rendelkező Six Siege hivatalos esport fejhallgatója – a Razer legjobb esport fejhallgatójának speciális kiadása, amelyet különleges színvilággal, valamint az ikonikus Six Siege logóval láttak el. Az NIP Rainbow Six: Siege csapata ezzel a fejhallgatóval lesz felszerelkezve, amikor a Six Invitational 2021 bajnokaként versenybe szállnak.

A Team Razer folyamatosan bővíti névsorát, így az esport rajongók a jövőben még több izgalmas, licencelt Razer termékre számíthatnak, amelyek kedvenc játékaik és csapataik dizájnelemeit hordozzák.

 

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×