Nem tudjuk hibáztatni őket.

Érdekes sztori látott napvilágot tegnap a 9to5mac weboldalán. Ezúttal nem egy szivárogtató vagy informátor beszámolójával jelentkeztek, hanem az Apple marketingcsapatának fejével, Bob Borchers-el váltottak pár szót a Tom’s Guide munkatársai. Azt tudjuk, hogy a novemberben megjelent M1 SoC azóta sem akadt ellenfelére, ám azt nem gondoltuk volna, hogy

maga az Apple is meglepődött, hogy mennyire ütős terméket gyártottak!

Elmondása alapján a cégen belül sem az erejét méltatták a legtöbben, hanem a kiváló üzemidőt. A kezdeti prototípusok gyártása során olyan értékeket kaptak eredményül, melyre azt hitték hibásak lehetnek és valami porszem jutott a gépezetben.

Az előző Inteles MacBook Pro körülbelül 10 óráig húzta egy feltöltéssel, míg az M1-es modellnek a 17-20 óra sem okoz problémát. A teszteknél a fejlesztőcsapat sokáig azt hitte, hogy hibás az akkumulátor kijelzésért felelős folyamat, hiszen nem akartak elindulni lefelé a százalékok. A háttérben elégedetten kacagó Tim Cook végül megnyugtatta őket, hogy ennek ilyennek kell lennie, aggodalomra semmi ok. Hamarosan pedig már érkezhet is az utód, az M1X és az M2 személyében.

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×