Az AnyTime jóvoltából most lehetőségünk nyílik 1v1 Fifa versenyen részt venni. Erről nem érdemes lemaradni ezen a nyáron.

Mindig jó érzés felebarátainkat a földbe döngölni Fifa üzelmek árán. Ezek az 1V1-ek parádés élményfaktorral bírnak, erre alapoz az AnyTime is, akik Budapesten szerveznek nekünk egy erre hivatott eseményt. Kattintsatok bátran, remek ajánlatokkal várnak minket.

Hogyan lehet nevezni?

A FIFA bajnokságra a nevezés nem ingyenes, ám nevetségesnek titulálható 1500 Forint leszurkolásával már gond nélkül beléphetünk. 

Hol lesz a verseny?

A pontos cím Budapesten található az AnyTime Bar helyszínén: 1068 Budapest, Király Utca 56. 

Mikor veszi kezdetét az event?

Július 18-án 14:00-kor veszi kezdetét a nagy csatározás, melyre kizárólag szólóban nevezhetsz. Xbox platformon 32 hely biztosított, PlayStation platformon pedig ugyan csak 32 a maximális létszám. A nevezés menete Facebook üzenet útján létesíthető, itt meg kell adnod egy NEVET, valamint CSAPATOT.

Díjazás: 

1.hely:

  • 10 000 Ft értékű ingyen fogyasztás, melyet bármikor beválthat a bárban ételre, italra, játékra
  • + 1 ingyen óra bowlingpálya használat tetszőlegesen választott időpontban. A végső győztes bónuszban kap egy Asus hordozható SSD-t is.

2. hely: 5 000 Ft értékű ingyen fogyasztás + 1 ingyen óra billiárd
3. hely: 2 500 Ft értékű ingyen fogyasztás + 1 ingyen óra darts

Az 1v1 FIFA bajnokság teljes szabályzata és részletei elérhetők a Facebook eseménynél. A bajnokság eredeti, szoftveres és hardveres beavatkozástól mentes Xbox One –Playstation 4 gépeken történik, eredeti FIFA2021 játékokon.

Aki nevezésre adja a fejét, annak innen is sok sikert a küzdelmekhez!

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×