Egy videó remekül illusztrálja, hogy a nerf után milyen az M762 fegyver szórása és visszarúgása. Lehet érdemesebb lesz a másik fegyverre váltani.

Nem is olyan rég megérkezett a tesztszerverre a Rainbow Six Siege Y6S2.2-es frissítése. Ezúttal nem csak hibajavításokról beszélhetünk, hanem konkrét változásokat is eszközöltek a fejlesztők: köztük ott van Zofia fegyverének átalakítása is.

Most videón láthatjuk, hogyan változik az M762 visszarúgása és szórása.

Ahogy azt a Ubisoft a legutóbbi, tesztszerveren kipróbálható Patch leírásában is jelezte, az M762 fegyver a követkőképpen változik:

ZOFIA

  • Alakítottak az M762 visszarúgásán.
    • A vertikális visszarúgás erősebb lett
    • A vízszintes szórás még jobban balra terjed majd
    •  A long burst visszarúgás már a 8. lövedéknél elkezdődik, az eddigi 12. helyett.

Erre azért volt szükség, mert a fejlesztők látják, hogy Zofia továbbra is nagyon sokszor van jelen a meccseken, ami részben az M762 egyszerű használatának tudható be. Hogy ezt kicsit egyensúlyozzák, a fenti változásokat eszközölték.

A Ubisoft szerint bár nagyobb a visszarúgás, és ezért kezdetben nehezebb lesz irányítani a fegyvert, az idő múlásával a játékosok megszokják majd és elsajátítják a használatát. Ettől függetlenül a fejlesztők arra számítanak, hogy Zofia kevésbé lesz hatékony és gyakori választás a jól használható fegyverei és eszközei miatt.

Nemrég egy Reddit felhasználó egy videón mutatta be, hogy milyen a fegyver a nerf előtt, és milyen most a tesztszerveren. A különbség egyértelmű. A teszt során Flashhider és Angled grip van a fegyveren.

A quick comparison between the M762’s recoil before and after the nerf. (Both with Flashhider and Angled grip, as this is what I always used) from Rainbow6

 

Ahogy a kommentekből is kiderül: sokan úgy vélekednek, hogy a változás katasztrofális, és egyelőre nagyon nehéz lesz használni a fegyvert. Sokan úgy vélekednek, hogy mostantól szépen át lehet térni Zofia LMG-jének a használatára (LMG-E).

Szerinted is ez jelenti az M762 fegyver dicsőségének végét?

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×