Az új Rough Nugget tervrajz felkeltette a Warzone közösség figyelmét, mivel sok játékos szerint változtatásra van szükség a fegyveren.

A Warzone legújabb Rough Nugget blueprintjével lehetnek problémák, mivel a játékosok aggodalmukat fejezik ki az erős villogó fényhatások miatt, az epilepsziások számára.

Már megszokhattuk, hogy mindig a fegyverekkel van a baj, de most egy blueprint a „hibás”.

Egy Reddit felhasználó „Peskybarbecue73″ hívta fel a figyelmet az új Warzone Rough Nugget tervrajzzal kapcsolatos problémára. Azt is kijelentette, hogy a fegyver által keltett extrém villogó színek hatása miatt „epilepsziás figyelmeztetésre” lehet szükség.

Figyelem, a videó villogó fényeket tartalmaz!

The new KSP blueprint needs a epilepsy warning
by inCODWarzone

A hozzászólásokban a felhasználóknak is határozott véleményük volt az említett tervrajzzal kapcsolatban, sőt, az egyikük még azt is kijelentette: „Nem szenvedek epilepsziában, de mi a f*sz, megfájdítja a fejem és a szemem”.

A videó megmutatja, hogy milyen erősek ezek az effektek, amik különböző színekben villognak. Ez gyorsan felkeltette a Call of Duty közösség figyelmét, annak ellenére, hogy ez a bizonyos SMG nem rendkívül népszerű, és a játékosok nem használják a legtöbb loadoutban. Bár nem is csodálom, szinte használhatatlan ezt az SMG.

A Rough Nugget Stitch kezébe

Sok közösségi tag azonban azzal az ötlettel reagált, hogy talán egy kicsit le kellene tompítani, vagy figyelmeztetéssel kellene ellátni a csomagot, azok számára, akik nem viselik jól az erős villogó fényeket. Bár, ha valaki véletlen a földről veszi fel, annak hiába a figyelmeztetés. Remélhetőleg senkinek nem esik bántódása egy Warzone kör alatt.

Egyenlőre a játék fejlesztői semmi választ nem adtak a problémás tervrajzzal kapcsolatban, pedig fontos lenne minél hamarabb kezelni a problémát.

Ti találkoztatok már ezzel az idegesítő fegyver blueprinttel?

https://leet.hu/termek/steelseries-apex-3-rgb-ip38-gamer-billentyuzet-64810/

×