Mostantól ellenőrizheted a CS:GO fair play irányelveit, amikor hivatalos szervereken játszol.

A Valve a legújabb CS:GO javításban hozzáadta a kompetitív partnerkereső előbeállításokat és a kedvenc pályaválasztások mentésének és betöltésének lehetőségét.

Új javítás  érkezett az élő szerverekre, ezzel bevezetve egy olyan funkciót, amellyel a CS:GO első számú matchmakingje mostantól más kompetitív pályákkal együtt választható ki. A fejlesztők egy linket is hozzáadtak az FPS Fair Play Guidelines-hoz, amikor a hivatalos játékszervereken játszol, remélve, hogy csökkentik a CS:GO-ban a hackelést és a griefinget.

Az irányelvek szerint a játékosok soha nem csalhatnak, nem griefelhetnek, nem bántalmazhatják verbálisan a csapattársakat vagy az ellenfeleket, és nem használhatnak semmilyen automatizálást semmilyen okból. Emellett mindig végig kell játszaniuk a teljes mérkőzést, és győzelemre kell játszaniuk mind a kompetitív, mind a wingman meccseken. „Az ezen irányelvek betartásának elmulasztása különböző büntetéseket vonhat maga után, beleértve a cooldown-t, a kommunikációs korlátozásokat és a játéktiltást” – olvasható az irányelvekben.

Itt találod a legújabb CS:GO frissítés teljes javítási jegyzetét,

Matchmaking

  • A Premier matchmaking mostantól más kompetitív pályákkal együtt választható.
  • Hozzáadták a kompetitív meccskeresés előbeállításait és a kedvenc pályaválasztások mentésének/betöltésének lehetőségét.
  • A hivatalos játékszervereken való játék során a CS:GO Fair Play irányelvek linkje hozzáadva.

Egyéb

  • A lövedék áthatolásának ellenőrzése teljesen figyelmen kívül hagyja a lövő játékos modelljét. (Ez egy újonnan talált bug javítása.)
  • Javították a botok nehézségi szintjének kiválasztóját, hogy helyesen érvényesüljön az offline botokkal való War Games meccseknél.
  • Stabilitási javítások.

 

Ez nem sok változás, de mind a játék kellemesebb érzését biztosítja.

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×