Egészen pontosan július 8-án látott napvilágot két konzolon is a Battlefield 1943, ami végül sosem jelent meg a PC-s közösség számára.

Éppen a következő, új generációs Battlefield játék, a Battlefield 2042 megjelenése előtt állunk, ami az eddigi bejelentések alapján brutálisan látványos és részletes lesz, a multiplayer élmény kiteljesedésével. Közben persze néha nem árt arról sem megfeledkezni, hogy voltak az elmúlt évtizedekben olyan Battlefield játékok, melyek különleges helyet foglaltak el a gaming világban. Ilyen volt a Battlefield 1943 is, mely konzolokra jelent meg.

A Battlefield 1943 ma (július 8-án) 12 éves.

A Battlefield 1943 egy online multiplayer világháborús FPS játék volt, amelyet a DICE fejlesztett, és az Electronic Arts adta ki Xbox 360 és a PlayStation 3 konzolokon. A második világháború csendes-óceáni területén játszódott. Természetesen tervben volt a PC verzió kiadása is, de azt végül törölték.

 

A legérdekesebb az volt, hogy a játék csak digitálisan jelent meg, boltban dobozosan nem volt kapható. A megjelenés után persze sorra léptek fel a szerverproblémák, hiszen akkoriban a konzolos multijáték még nem volt stabil. Nem sokkal később bejelentették, hogy inkább a Battlefield 3-ra koncentrálnak, így törölték a PC-s verzió kiadását.

Te játszottál valaha ezzel a játékkal?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×