A BAFTA-díjas The Spectrum Retreat után ismét dupla cím kerül az ingyenes játékok palettájára, az Epic Store jóvoltából. Ingyenes és megmarad.

Ismét csütörtök van, ami azt jelenti, hogy letölthetővé válnak az Epic Games Store ingyenes játékai. Egészen a mai napig a BAFTA-díjas The Spectrum Retreatre csaphattunk le ingyen és bérmentve, amit nem mellesleg 15 éves korában kezdett el fejleszteni a roppant tehetséges Dan Smith. Ezen a héten viszont már két játék ütheti a markunkat, két teljesen különböző műfajból.

Július 8 és július 15 között a Bridge Constructor: The Walking Dead és az Ironcast ingyenes.

A Bridge Constructor: The Walking Dead lesz, amiből már sejthető, hogy egy zombiölős hídépítéshez lehet benne szerencsénk. A Bridge Constructor alapvetően egy logikai puzzle, amiben hidakat kell felhúznunk, ezt a koncepciót pedig az elmúlt években próbálták mindenféle más játékkal keresztezni, aminek az egyik vadhajtása a The Walking Dead kiadás. Itt a sorozatból is ismert szereplőkkel kell hidat építeni, miközben próbálunk túlélni a zombihordák ellenében.

 

A második ingyen utánunk dobott cucc az Ironcast, ami egy körökre osztott roguelite steampunk mech csihi-puhi. A grafika egyszerűsége ne tévesszen meg senkit, egy elég szórakoztató játékról van szó, amit nem mellesleg a LittleBigPlanetet, a Tearaway-t és a Dreamst is jegyző Media Molecule néhai vezető dizájnere, Daniel Leaver készített. Szóval bőven megér egy próbát!

 

Az ajánlatokat erre találod.

Neked melyik játék jön be?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×