Amíg türelmesen várjuk az utóbbi idők legjobb szuperhősös témájú sorozat következő évadát, az alkotók addig sem hagynak minket parlagon.

A The boys 3. évadának érkezéséig még sajnos igen sokat kell várnunk, hiszen a munkálatokat is éppen csak elkezdték februárban, de legalább rossz hírek nem érkeztek felőle. A következő etap egészen valószínű, hogy idén már nem kerül képernyőre, a sorozat showrunnere, Erik Kripke azonban mindenképpen a forrón akarja tartani a sztorit.

Erre azt találta ki, hogy tegnaptól, vagyis 07.07-től kezdődően minden hónap hetedik napján egy különleges műsorral fognak jelentkezni, melyekben a második és a harmadik évad közötti eseményeket mesélik el. Ehhez pedig segítségül hívják a Vought News ‘Seven on 7’ híradóját, ami igen egyoldalúan, propagandista módon számol be ezekről a fontos hírekről.

Az első 6 perces rész már nézhető is, amiből megtudhatjuk például, hogy Hughie a szövetségi iroda szuperhősös ügyek elemzője lett – ami nagyon nem tetszik a híradósnak -, ahogyan az is kiderült, hogy Homelander szinte teljesen eltűnt a szemek elől, amióta kiderült Stormfront eléggé botrányos múltja. Ezek mellett beszámoltak Blindspot rejtélyes és aggasztó eltűnéséről Argentínában, szót ejtettek a katonaság és a „szupik” (képességekkel rendelkező emberek) dilemmájáról, a Hetek Hajnala c. mozifilm munkálatainak szüneteléséről és még egy ágyneműreklámra is futotta még.

 

Akik jól ismerik a sorozatot jól tudhatják, hogy még a legapróbb ilyen információk is temérdek mondanivalóval, utalással bírnak, ezért érdemes lehet tényleg odafigyelni a fenti és a következő hónapok során érkező anyagokra. Hogy ezekből pontosan mennyi érkezik majd még nem tudni, mivel egyelőre még a premierdátum sincsen kitűzve, de élek a gyanúval, hogy hét Vought híradó biztosan lesz.

A harmadik évadra azonban mindenképp érdemes lesz lelkileg is felkészülni, ugyanis a képregények egyik legbevállalósabb, és a képernyőkön is borítékolhatóan a valaha készült legmegosztóbb sztorija is benne lesz: a Herogasm.

via – Slashfilm

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×