Megszokhattuk már, hogy minden évben frissül a legendás játékosok névsora, szerintünk velük lenne érdemes fejleszteni a listát!

Minden évben érkeznek új arcok a legendák táborába FUT hadszintéren, ami a 21-es címnek is egy baromi erős pontját képezte. Űberelni ugyan nem valószínű, hogy lehet az idei játékot, hiszen sokunk kedvence, a méltán nagyra tartott Puskás Ferenc lépett az Ultimate Team-be. Mindazonáltal akadnak még bőséggel olyan ex-labdarúgók, akik joggal merülnek föl egy-egy ilyen jellegű kívánságlistára. Belőlük válogattunk egy csokorral nektek. A mostani várományosok között szerepelnek olyanok is, akik már majdnem hivatalosan nyithatók lesznek szeptembertől, de akad olyanok is, akiket kiírtak a játék közegéből, de illene őket visszaénekelni.

Térjünk is rá a névsor ismertetésére!

1. Franz Beckenbauer

Futbin

A jelenleg 75 esztendős szakember elképesztő sikereket tudhat magáénak mind válogatott, mind pedig klubszinten. A rajongók, illetve a szakma egyöntetűen aggatta rá a ‘Der Kaiser’ becenevet, ami annyit tesz: Császár! Érdekesség, hogy a FIFA 17-ben már feltűnk egy bitang erős Legenda lappal, ám a későbbiekben kivették őt a kalapból. Középhátvéd létére klubszínekben 572 fellépésen 83 gólt ért el, ami feltűnően magas adat. Az Év Európai Labdarúgójának járó elismerést négy alkalommal is magáénak tudhatja, illetve 72-ben és 76-ban ő végzett az Aranylabda szavazás élén.

2. George Weah

Futbin

A villámléptű libanoni csatár is Beckenbauerhez hasonlóan már szerepelt a FIFA 17 legendái között, kicsit sem érdemtelen módon. A jelenleg 54 éves zseni politikai pályán ténykedik, ám aktív pályafutása során neki is sikerült besöpörnie egy Aranylabdát. A 17-ben látott kiadása azért nem a legerősebb lap, ami feltűnk akkoriban, mégis azt gondolnánk, hogy ott lenne a helye az Iconokat tartalmazó listán.

3. Robin Van Persie

Ki ne emlékezne Robin holland színekben elért ikonikus fejesére a Spanyolok kivégzésekor a 2014-es VB-n. Ezeken felül persze meghódította a Premier League-t, ráadásul tette ezt két patinás csapattal. Mindkét állomáshelyén fél gól közeli átlag terméssel tudott előrukkolni, ami embertelen mennyiségnek számít. A Feyenoorban nevelkedő csatár végül visszatért gyökereihez és Hollandiában ténykedik jelenleg is. Válogatott karrierje is megér egy misét, hiszen 102 szereplése alatt összekalapozott kerek 50 találatot. Neki bizonyt ott lenne a helye az Iconok színpadán!

4. Joe Cole

A közönség kedvenc középpályás sosem tartozott a gólerős játékosok nemes táborába, ám ahol megfordult, ott nagyon mély nyomokat hagyott. Tette mindezt, hol pályán mutatott játékával, hol botrányaival, igazolásaival. Leghosszabb, legszebb éveit London kék felében töltötte, ahol 3 bajnoki címhez segítette a feltörekvő Chelsea együttesét. Az angol nemzeti gárdában is sokáig vették számításba, mely 9 esztendőt takar egészen pontosan. A PL eltagadhatatlan legendája nálunk helyet követel magának a FIFA 22-be!

5. Alfredo Di Stéfano

A ‘Szőke nyíl’, mondták maradidban, na meg persze a valaha élt egyik legmaghatározóbb focista titulust is magáénak érezhette. Akinek a neve ott van a csapat edzőpályájának égiszén, az természetesen gyenge futballista nem lehetett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint 522 fellépésén elért 376 gólja. Hasonló számokkal manapság a Messi, Ronaldo páros rendelkezik, valamint Lewandowski, persze sokkal nyíltabb volt a 40-es, 50-es, 60-as évek focija.

Mindenesetre minden jel arra utal, hogy jövőre már vele riogathatjuk az ellenünk védekezőket!
https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×