Azt hiszem, sokan várták már azt a pillanatot, amikor RoboCop, azaz Robotzsaru szerepében írthatjuk az ellenfeleket. Hamarosan ez a pillanat is eljön.

Amikor megláttam, hogy készül a Robotzsaru játék, nem is az a gondolatom támadt, hogy vajon milyen lehet majd lövöldözni, hanem az ikonikus dallam szólalt meg a fejemben. Az a dallam, ami egy bizonyos korosztály számára iszonyatosan klasszikus és nosztalgikus. A Robotzsaru filmek egy korszak meghatározó alkotásai voltak, ami sikertelenül próbáltak visszahozni 2014-ben. Bár a felújított zene nagyon jó lett.

 

Készül a RoboCop videojáték.

A Teyon fejlesztő egy rövid videóval leplezte le a RoboCop: Rogue City című játékot, amely jelenleg fejlesztés alatt áll. Várhatóan 2023-ban jelenik meg. A bemutatóban belenézhetünk Old Detroit világába, utalást láthatunk az OCP-re, és igen, ott van a lábba épített pisztoly is.

A RoboCop: Rogue City egy új történet a három régi Robotzsaru film alapján, amely Alex Murphy detroiti rendőrtiszt történetét meséli el. Egyelőre nem sokat tudunk, de valószínűleg ez egy nyílt világú, FPS játék lesz.

 

Neked hogy tetszik az ötlet?

https://leet.hu/termek/steelseries-apex-3-rgb-ip38-gamer-billentyuzet-64810/

×