Ismét lehet jelentkezni az Axxial Gaming által szervezett League of Legends nyári Aram Kupájára, ahol a dicsőség mellett nyereményért folyik a küzdelem.

Természetesen a nyár sokak számára a lazulást, a kikapcsolódást jelenti. De nem azok számára, akik igazi League of Legends bajnokok. Számukra most kezdődik az igazi kihívás, aminek kiváló helyszíne lehet a Nyári Aram Kupa, az Axxial Gaming szervezésében.

2021 július 17-én indul a LoL Nyári Aram Kupa.

A verseny tehát július 17-én 20:00-kor kezdődik, eddig lehet regisztrálni is. A legjobb 4 csapat másnap, azaz július 18-án 20:00-kor fejezi be a versenyt.

Jelentkezés:

A jelentkezés természetesen ingyenes. A verseny részvételi feltétele, hogy a szervezők League of Legends Facebook csoportjának tagja legyél, vagy kövesd őket instán. A legjobb, ha mind kettő megvan.

A versenyen minden mérkőzés Best of 3, az elődöntő és a döntő Best of 5. A nyeremények értéke függ a résztvevő csapatokszámától is.

A verseny részletes és teljeskörű szabályzata elérhető a Nyári Aram Kupa Battlefy oldalán. Ne felejtsd el elolvasni a szabályzatot sem!

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×