A francia bekket alig egy napja használom, de eddig álomszerűen muzsikál a virtualitás világában!

Kijelenthető, hogy az idei FUT az utolsóit rúgja, ám a lelkesedésem egy röpke kihagyást követően újra fellobbant. Ebből következett, hogy rászántam magam az Icon Swapok gyűjtögetésére, beváltottam a 84+20X csomagot 3 egység fejében. Amikor nyílt a csomag, még felemás érzések kavarogtak bennem, mivel nem jött belőle promó lap, ám 8 sétáló manus arca köszönt vissza.

Fontos megemlíteni, hogy ezekből a magas fodderekből, illetve 8 PP-ből sikerült összerakni a legújabb 92+ Icon Moments SBC-t.

Ennek a garantált ikonikus csomagnak a gyümölcse Marcel Desailly, akinek gyermeki lelkesedéssel tudtam örülni, ismerve kedvenc tartalomgyártóim milyen magas polcra helyezték lapjait. Folytatom a sormintát, ez a lap Istenien muzsikál,

Ezekkel a statokkal vértezték fel a Moments Desaillyt:

 

Ő egy tipikus CB lap, akinek a statjai sok helyen nem azt mutatják, mint amire valójában képes a francia. Meglepően tempós lap, aki a levegőben is egy úr, illetve többször lettem arra figyelmes, hogy gomb lenyomása nélkül is simán szerel. Erre csak a legmetább védők képesek, akiknek a Pantheonjába helyet követel és érdemel is magának. Passzolása szintén remek, akár rövid, akár tértölelő átadásokról beszélünk. Agressziójából, valamint Erejéből eredeztethetően falja a támadók által dédelgetett zsugákat. 

Két apróbb negatívumát az Egyensúly, Agilitás kombináció egyvelege jelenti, de itt sem 57, 60-as mértékben. Emiatt utaltam a csalóka értékekre. 

Piaci árát tekintve 500.000 Coin körül mozog ez a kártya, ami bőségesen az egyik legjobb helyre megy, ha rászánod magad a megvételére. Biztosan mondom nektek, hogy nem fogtok csalódni a Moments Desailly lapban. Talán még a Prime verziója is megállná a helyét.
https://leet.hu/termek/steelseries-apex-3-rgb-ip38-gamer-billentyuzet-64810/

 

×