Egy sokat kritizált Fortnite funkció, amely a kompetitív játékosokat bosszantotta, és úgy tűnik, egyre inkább elegük van a játék RNG-jéből.

A Fortnite 7. szezonja a június 17-i megjelenése óta nagyot durrant, és úgy tűnik, hogy még több elképesztő tartalom vár ránk. Ráadásul új szivárgások arra utalnak, hogy LeBron James lesz a következő ICON Series skin, ami a játékba érkezik.

De míg a játék casual része egyelőre rendben van, a kompetitív játékosok ismét a rövidebbet húzzák.

A játékosok most vissza akarják kapni a 100%-os láda-spawn arányt.

A Chapter 2 első, 2019-es megjelenése során az Epic úgy döntött, hogy a ládák spawn-arányát 100%-ra módosítja az egész pályán. Ami azt jelenti, hogy mindenhol van garantált láda spawn. Ez volt az egyik legjobb változtatás, amit az Epic végrehajtott, mivel nem számított, hogy hol landolsz a térképen, mindig lesz néhány láda, amit a játékosok lootolhatnak.

Néhány szezonnal ezelőtt azonban az Epic visszavonta ezeket a változtatásokat. Így a térkép néhány pontján kérdésessé vált a landolás – mivel előfordulhat, hogy a térkép néhány pontján nem lesznek ládák, amelyek spawnolnak.

A kompetitív Fortnite Redditen úgy tűnik, hogy a játékosok egyre jobban belefáradnak ebbe, és egy új bejegyzés került fel a Reddit tetejére. Amelyben ezeket a problémákat vitatják meg.

give us 100% chest spawn in competitive from FortniteCompetitive

A bejegyzés arról szólt, hogy a játékos direkt oda ugrott, ahol akár 4 láda is található, de egy darabot nem talált, így floorloot-al látott neki a játéknak, ami természetesen rövidre sikerült. A következő meccsen ugyanoda ugrott, és egyetlen egy ládát talált. Amiben természetesen egy sniper volt.

A rövid bejegyzést így zárta le: „Hogyan élvezhetném a játékot, ha még egy láda spawnt sem kapok?”

Ez a bejegyzés hamar nagy figyelmet kapott, sokan abban bíznak, hogy az Epic vissza hozza a régi rendszert. A játékosok tehát egyelőre arra kérik az Epicet, hogy állítsa vissza a 100%-os ládarendszert a Fortnite-ban, mivel ez a legtöbb helyet életképessé tenné az arénában és a versenyeken. Veletek is történt már ilyen, vagy csak pár ember szerencsétlenségé lenne ilyen hangos?

Mit gondoltok, tényleg gáz az RNG egy kompetitív játékmódban?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×