Nem működik az új kameraelrendezés.

Az Apple a június eleji WWDC keretein belül bemutatta az ősszel érkező iOS és Mac OS operációs rendszerek új verzióit. Általában a következő nagy bejelentés szeptember, október környékén szokott beesni, ekkor leplezik le a legújabb iPhone készülékeket az Apple munkatársai.

Nos, idén lehet csúszni fog a bejelentés!

https://twitter.com/LeaksApplePro/status/1411734269173583882

A LeaksApplePro birtokába jutott dokumentumok alapján több gond is van az iPhone 13/iPhone 12S gyártásával. Az Apple valószínűleg egy új kameraelrendezéssel szerette volna piacra dobni a következő telefont, de a legyártott darabok 5%-a hibásan teljesít a kamerateszten. Nem meglepő módon ez nagymértékben érinti a gyártást és a Foxconn 5 hetes csúszásról tesz említést a levélben.

 

A modellszámok alapján az alap modelleket érintheti a hibajelenség, a Pro és Pro Max modellek egyelőre biztonságban vannak. A fenti, vasárnap (07.04.) este készült koncepcióképen a potenciális iPhone 12S renderképét láthatjuk, az eddig megszokott (hátsó) kamera elrendezéssel, de kisebb notch-csal. Jó kérdés, hogy az Apple mennyire kalkulál az ilyen hibákkal és tartható-e az őszi megjelenés vagy esetleg novemberig, decemberig is várniuk kell az almás felhasználóknak. 

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×