Annyit előjáróban, hogy jóval korábban kézhez kaphatjuk a 22-es számozással bíró címet, mint gondoltuk.

A nyári időszak mindig vegyes megítélésben részesül, ami az adott Fifát illeti. Van aki már régóta nem tolja, de olyan is akad, aki ugyanazt a szintet viszi, mint korábban. Utóbbiból van jóval kevesebb, aminek egyik legfőbb tényezője a borzalmas játékmenet, ami helyenként élvezhető, de irritáló, megmagyarázhatatlan hibái mérgezik meccsről meccsre. Okos húzás volt ennek ellen menni az EA oldaláról, mivel tették mind ezt többek közt egy 99-es Messi lappal, illetve CR7 is 99-es minősítésben részesült. Igen innen nem nehéz kitalálni, hogy a Summer Star eventről beszélünk, ám abban ne legyenek kétségeink,

hogy mindenki habzó szájjal várja a FIFA 22-t!

Garantálható, hogy ez a cikk, illetve legfőképp a Twitteres forrás óriási ovációt vált majd ki minden egyes játékostársunkból.

Történt ugyanis, hogy egy lelkes Twitter berkekben jártas felhasználó napvilágra tárta információit, melyek a WebApp, valamint a teljes játék megjelenési dátumáról tanúskodnak. A köszönet első sorban FUTZone nevezetű felebarátunkat illeti, aki a posztos szétlőtte a világhálón.

Elég a körítésből, ahogy Nessaj mondaná: ‘Lássuk a medvét!’

 

Csapatunk finomhangolásait már szeptember 15. napjától élvezhetjük, míg az előrendelői változat előnyei három nappal a teljes játék előtt válnak aktívvá, egész pontosan szeptember 21-től.

A teljes FIFA 22 szeptember 24-én jelenik meg.

Természetesen addig is tűkön ülve várjuk a demót, amiről eddig semmi konkrétat nem tudunk, ám ha lesz idén, akkor szeptember elejére tennénk a felbukkanását. 

Szerintetek idén élvezhetjük a demó nyújtotta betekintést?

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×