Még egy hétig tölthető a BAFTA-díjas The Spectrum Retreat, de utána sem hagy minket ingyen szórakozás nélkül az Epic.

Hopp, észre sem vesszük és úgy eltelik egy hét, mintha sosem lett volna, bár ebben egy kicsit talán az Epic Games Store is ludas. Mostanság ugyanis egészen remek játékokkal ajándékozott meg bennünket – most például a BAFTA-díjas The Spectrum Retreatre csaphatunk le ingyen és bérmentve, amit nem mellesleg 15 éves korában kezdett el fejleszteni a roppant tehetséges Dan Smith.

A Steam ellenlábasa viszont sosem nyugszik, ha ingyen adható alkotásokról van szó, ezért a következő hét csütörtökén újabb két szórakoztató játékot adhatunk majd a játéktárunkhoz, melyeket szokásához híven jól le is leplezett nekünk.

Az egyik figyelemre érdemes játék a Bridge Constructor: The Walking Dead lesz, amiből már sejthető, hogy egy zombiölős hídépítéshez lehet benne szerencsénk. A Bridge Constructor alapvetően egy logikai puzzle, amiben hidakat kell felhúznunk, ezt a koncepciót pedig az elmúlt években próbálták mindenféle más játékkal keresztezni, aminek az egyik vadhajtása a The Walking Dead kiadás. Itt a sorozatból is ismert szereplőkkel kell hidat építeni, miközben próbálunk túlélni a zombihordák ellenében.

 

A második ingyen utánunk dobott cucc az Ironcast lesz, ami egy körökre osztott roguelite steampunk mech csihi-puhi. A grafika egyszerűsége ne tévesszen meg senkit, egy elég szórakoztató játékról van szó, amit nem mellesleg a LittleBigPlanetet, a Tearaway-t és a Dreamst is jegyző Media Molecule néhai vezető dizájnere, Daniel Leaver készített. Szóval bőven megér majd egy próbát!

 

Mindkét játék jövőhéten csütörtökön, egészen pontosan július 8-tól lesz elérhető az Epic Games Storeban, ahol egy teljes hétig ingyen behúzhatja bárki.

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×