Tudd meg, hogyan védheted megfelelően az Activison fiókodat, és hogyan szerezheted vissza, ha ellopták vagy feltörték, ezzel a helyreállítási útmutatóval.

Az Activision fiókok rendszeresen ki vannak téve lopásnak és hackelésnek, ezért ezzel az útmutatóval igyekszünk segíteni az ellopott CoD fiókok visszaszerzésében. Emellett van néhány egyéb hasznos módszerünk is, hogy fiókodat biztonságban tudd tartani.

Legyen szó a Call of Duty szervereiről, a csalásról vagy a Black Ops Cold War és Warzone boltokkal kapcsolatos problémákról, mindig vannak helyzetek, amelyeket kezelni kell. Függetlenül a vállalat méretétől és gazdagságától, ezek a problémák mindenhol felütik a fejüket.

De kérdéses, hogy az Activision képes-e visszaállítani az ellopott Call of Duty-fiókokat, és támogatást nyújtani az érintett játékosoknak. Szerencsére többféle módon is megpróbálhatod visszaszerezni a fiókodat, hogy megóvd attól, hogy rossz kezekbe kerüljön.

Sokan panaszkodtatok arra, hogy feltörték vagy ellopták a fiókokat.

A játékosok általában elveszítik az adataikhoz való hozzáférést, a CoD-pontjaikat és a megvásárolt csomagokat vagy kozmetikumokat.

Van azonban egy hivatalos folyamat, amelyen a játékosoknak végig kell menniük, hogy az Activision megtehesse a megfelelő lépéseket.

A fiókod visszaszerzésére irányuló eljárás megkezdéséhez, ITT kell kapcsolatba lépned az Activision ügyfélszolgálatával.

A válaszadás átlagosan 4-10 napot vehet igénybe, de lehet, hogy hosszabb időt is. Ez érthető, tekintve, hogy az Activation feltehetően napi szinten több száz vagy akár ezer megkereséssel foglalkozik.

Egy másik megoldás, amivel te magad is megpróbálhatod felgyorsítani a dolgokat, hogy megpróbálsz közvetlenül kapcsolatba lépni az Activision ügyfélszolgálatának egyik tagjával.

Ehhez a következőket kell tenned:

Activison support oldal

  • Látogass el az Activision „Support” oldalára.
  • Válasszon ki egy opciót a „I need help with” közül.
  • Keress egyet, amely lehetővé teszi, hogy „Submit a ticket”, vagy összekapcsol egy tanácsadóval, aki személyesen segít neked.

Ezt legkönnyebben a Battlepass problémák közt éred el.

Így érheted el a „Support Ticket” opciót az Activison oldalán

Call of Duty kétfaktoros hitelesítés.

Ma már magától értetődő, hogy a kétfaktoros hitelesítés az egész iparágban megjelenik a fiókok védelme érdekében.

Az alábbiakat kell tenned ahhoz, hogy aktiváld a kétfaktoros hitelesítést Activision-fiókodon:

Activison két lépcsős azonosítás

  • Látogass el az Activision Kétfaktoros hitelesítés oldalára.
  • Kattints a „Set up Two-Factor Authentication” gombra.
  • Jelentkezz be a fiókodba, ha még nem tettél ilyet, akkor tedd meg.
  • Töltsd le a „Google Authenticator” alkalmazást a telefonodra.
  • Szkenneld be a QR-kódot az alkalmazás leolvasójával.
  • Írja be az alkalmazás hitelesítési kódját.
  • Nyomd meg a gombot a folyamat befejezéséhez.

Most már rendelkezel egy biztonságos beállítással, amelyhez csak te férhetsz hozzá.

Érthető, hogy a játékosok frusztráltak lesznek az Activision lassú válaszai miatt, mivel mindenki vissza akarja kapni a fiókját. Már csak azért is érthető mivel elég valószínű, hogy a játékba még pénzt is öltek. Ugyanakkor a Cold War, Warzone, CoD: Mobile és Modern Warfare játékokban több millió fiók van, és sajnos elég mindennapiak a feltörések és más kérdések is.

Ez az útmutató remélhetőleg nyújtott némi betekintést a folyamatba, és segít az elveszett/ellopott fiókok visszaszerzésében.

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×