A CS:GO játékosok felfedezték, hogy a játékbeli rádióparancsok segítségével kicsit elszórakozhatnak csapattársaikkal.

A játékosok nemrég felfedezték, hogy a Counter-Strike-ban egy paranccsal képesek kiváltani a rádiós hangklipeket úgy, hogy kódokat illesztenek be a játék konzoljába. Ezzel persze bosszantva a többi játékost.

Ezzel a funkcióval a játékosok a karakter halálhangját akár egy billentyűhöz köthetik, így azt többször egymás után is lejátszhatják.

 

Valljuk be, nagyon bizarr hallgatni egy idő után. Emellett a játékosok a konzolon keresztül olyan szöveget is küldhetnek, amely szinte megkülönböztethetetlenül hasonlít a játék által küldött üzenetekhez, beleértve a Reddit-en felfedezett, a doboz nyitási értesítéseket másoló üzenetek küldését:

You can use the recently discovered radio commands to send fake messages about unboxing cases from GlobalOffensive

A Reddit poszt tele van olyan kommentekkel, amelyek részletezik az egyéb lehetőségeket, beleértve a Counter-Strike jól ismert, a bomba elhelyezéséről szóló értesítések utánzását.

Sőt- ha igazi troll akarsz lenni- még VAC Ban-t is lehet utánozni.

Ezek az üzenetek azonban csak a csapattársaknak jelennek meg, így van egy határ, hogy mennyi zűrzavart tudsz terjeszteni a játékban. Az egyik Reddit felhasználó egy egyszerű sciptet is készített, ha ti is ki szeretnétek próbálni ezeket a parancssorokat.

Érdekes, hogy egy ilyen régi játékban is még mindig képesek a játékosok ilyen „bugokat” találni. De valószínű a Valve elveszi ezt a kis sorakozási lehetőséget. Egyébként a CS:GO hangparancsairól már készítettünk egy összefoglaló cikket.

Te is ki fogod próbálni a következő meccsen?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×