Mikor új, ám nem dúsgazdag csapat trenírozására adod a fejedet, akkor iszonyat jól tud jönni néhány igazi lejáró szerződésű klasszis.

Ha bele untál már a FUT módba, akkor könnyen előtérbe kerülhet a klasszikusnak számító Karrier Mód, amiben kedvedre formálhatod az általad választott együttest. Persze csak addig nyújtózhatsz, ameddig a pénztárcád ér. Érdemes az első pillanatokban átnézni a rendelkezésre álló játékosaid, aztán eldönteni, hogy kire alapoznál a jövőben, illetve ki az, akinek nem szavaznál sok bizalmat a következőkben. Miután megtörtének a válogatás, könnyen lyukassá válhat csapatod bizonyos posztokon. Ilyenkor próbálja mindenki a lehető legjobb megoldással javítani a helyzetet, ám alapvetően ehhez euróhegyeket kell megmozdítanod.

Ma elhoztunk nektek néhány igazi klasszist, aki akár ingyen is csatlakozna a klubodhoz, már ami a két egyesület közti átigazolási díjazást illeti.

Ők igazán jól mutatnának kedvenc általad menedzselt gárdádban:

Kylian Mbappe

A villámléptű csatár bármelyik csapatban megállja a helyet, ám borsos fizetési követelményeivel jobb ha számolsz.

Leon Goretzka

Elképesztő mértékben fejlődött fel Leon Goretzka az utóbbi években. Igazi mindenessé vált a középpályán, érdemes lecsapni rá Karrier Módban is.

Cristiano Ronaldo

Az egyik legnagyobb név kétségtelenül CR7, vitathatatlan ez a titulus, ám itt is hátráltató tényező a mega magas fizetés, illetve életkora. Sajnálatos módon elég gyorsan amortizálódnak értékelései az idő előrehaladtával.

Paul Pogba

Szinte minden Karrier Mód indulásnál le szoktam rá csapni, mostantól ingyenesen tehetem mindezt.

John Stones

Megbízható belső védőopció Stones, akinek a sebessége is egészen jónak mondható.

Jerome Boateng

Boateng idejének leáldozott a Bajoroknál, de a te klubodban még hatalmas szolgálatokat tehet hátul, elvégzi neked a piszkos munkát. Sebessége korántsem a régi, de fejjel, fizikálisan nem lesz vele gondod.

Lionel Messi

Az argentin klasszisnak már az idei nyáron lejár a szerződése, ha eléggé elborultan gondolkodsz, akár CR7-tel kéz a kézben is elcsábíthatod őket egy nyerő projekt reményével.

Sergio Ramos

A FIFA 21 egyik leginkább meta-barátabb középhátvédjeről beszélünk a mardidi legenda esetében. 

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×