Érdekes lehet elképzelni Sonicot, ahogy villám sebességgel szeli át a pályát a gyűrűket keresve.

Egy új szivárgás jelent meg a közösségi médiában, amely arra utal, hogy Sonic the Hedgehog hamarosan a Fortnite-ban is megjelenhet, kapcsolódva a SEGA Sonic 30. évfordulójának megünnepléséhez.

A Fortnite 7. szezonja már javában tart, és rengeteg tartalom került a játékba.

Fortnite 7. szezon

Az új felfedezhető anyahajó jelezte a nyomokat, hogy a következő hetekben láthatjuk az 1. fejezet klasszikus POI-inak megjelenését.

Új szivárgások szerint hamarosan egy újabb kollaborációs skin érkezhet.

Ezúttal egy olyan szerethető karakter állhat a középpontban, amely gyerekkorunk egyik legismertebb karaktere lehet.

Sonic, Knuckles és Tails az elmúlt 30 évben több játékban is feltűntek.

A Fortnite és a szivárgások két olyan dolog, ami mostanában egyszerűen kéz a kézben jár. Ezt egy neves forrás támasztja alá, amiben megbízhattunk a múltban, és amelyik már adott ki infókat a játékhoz érkező új skinekkel és tartalmakkal kapcsolatban.

Ezúttal a HYPEX jegyezte meg, hogy van „egy kiadatlan contrail egy Sonic kódnevű skinhez„. Így nem lepődnénk meg, ha a SEGA és az Epic összefogna, hogy kiadjanak egy skint, mivel Sonic nemrég ünnepli 30. évfordulóját, ami június 23-án volt.

 

Egy megjegyzést azonban figyelembe kell venni, a HYPEX szerint a skin ugyanazt a színmintát használja, mint a Raz skin, ami a Season 6 battle pass része volt. Ez azt jelentheti, hogy a kontraszt egyszerűen a Raz skin egy másik variációjához lesz felhasználva, á, ezt az Epic Sonic névre keresztelte, ezért érdemes nyomon követni.

Természetesen ezt csak a látottak alapján egy feltételezésnek tűnik, hiszen az Epic egyelőre semmit nem jelentett be hivatalosan. Ez nem jelenti azt, hogy Sonic valóban érkezne a Fortnite-ba, sőt sokan megkérdőjelezik a leak tartalmát.

Nem tudom elképzelni a kis sündisznót mint skint, illetve a működését a játékban. Bár lehet, hogy tényleg meglep minket az Epic Games és már csak azért is belerakja a játékba Sonicot.

Ti mit gondoltok, mennyire illene bele Sonic a sok kollaboráció mellé? Esetleg egy sajátos LTM-el együtt érkezne a skin, ahol a híres arany gyűrűket kéne gyűjtögetni?

https://leet.hu/termek/steelseries-apex-3-rgb-ip38-gamer-billentyuzet-64810/

×