Hihetetlen, de már több mint a felénél tart a nyári Európa Bajnokság. Dél-Amerikai megfelelője, a Copa América is utolsó csoportfordulói elé néz. Össze szedtük nektek, hogy melyik FOF lapok mehetnek a legnagyobbat.

Izgalomban és hőségben nincsen hiány a 2021-es év nyarán! Napról-napra követhetjük kiemelt figyelemmel kedvenceink meghatározó küzdelmeit. Érdekes látni némely középszerűnek titulált focistánál, mennyire másképpen teljesít hazája válogatottjában. A Copában két csoport található, melyből két-két gárda már lenyomta a csoportmeccseit, a többieknek egy fordulót kell még abszolválnia. Érdekes, hogy a két csoport 5-5 nemzeti brigádjából mindössze 1-1 esik ki, tehát itt nem olyan nagy durranás továbbmenni. A 16-os EB óta persze ez a torna is merőben felhígult, mivel 16 helyett 24 csapat kezdi meg a csatározásokat. Csúnyán szólva a csoportkör után indul a régi szabványok alapján az Európa Bajnokság.

Mai cikkünk megpróbál rámutatni azon Festival of FUTball lapokra, akikre érdemes lehet alapozni így június utolsó napjaiban.

Felállítottunk néhány egyszerű kritériumot, amik alapján válogattunk: csapat eddigi teljesítménye, sorsolás, kezdő értékelés, minden válogatottból maximum 1 játékos szerepelhet.

1. Roberto Firmino CF

Egy kiváló irányító lapról beszélünk Firmino esetében, aki nemzetisége, illetve pooli szerepvállalásából adódóan kiválón beépíthető rengeteg csapatba. Bár hozzá kell tenni, hogy ha nincs akkora szerencséd, hogy kipottyanjon egy csomagból, akkor bizony komoly, egész pontosan közel 2 milliós összeget kell érte mozgatnod. Mondani sem kellene, de Brazília minden Copa Américan a végső esélyesek halmazába tartozik, bár valahogy minden alkalommal sikerül kínosan elvéreznie az utóbbi évtizedben. Bobby FUT lapjának szemszögéből, viszont nem hinném, hogy sokan elégedetlenek volnának, ha nem lenne több győzelme a dél-amerikai óriás nemzetnek, így is brutális ez a lap.

2. Marco Verratti CM

 

500.000 Coin bizony nem kevés pénz a játék jelen piaci helyzetét monitorozva, ám ha megnézzük Verratti statjait, plusz bele vesszük, hogy milyen erőt képviselnek idén a Roberto Manchini oltalmában álló olasz válogatott, akkor már nem is oly túlzó ez az összeg. Tegnap este óta tudjuk, hogy Belgium lesz a következő kanyar, ahol kétséges Eden Hazard, valamint Kevin De Bruyne szolgálata is. Győztesre nem tippelnénk, azonban alaposan megnőttek Verrattiék esélyei.

3. Marcos Llorente RB

 

A FOF promó első válogatásának kétségkívül top 3-as lapja Marcos-é, Griezzmann, valamint a németek titánja, Kai Havertz mellett. Kedvező sorsolásban részesül az Aramada válogatottja, hiszen az eddig inkább csúnyábbik arcát mutató, szenvedős Horvátokkal mérkőznek meg Koppenhágában. Marcos Lllorente olyan minőségű kártyával lett gazdagabb, mely bármely posztra biztonsággal rakható, bizonyosak lehetünk abban, hogy mindenhol kiemelkedően fog futkározni. Tételezzük fel, hogy továbbmennek a spanyolok, ebben az esetben a Francia-Svájc meccs győztesével találkoznának. Szerintetek egy Francia-Spanyol párharcnak melyik gárda lenne az esélyese?

4. Georginio Wijnaldum CM

 

Gigi listánk egyértelmű fekete lova olyan tekintetben, hogy tegnap búcsúzni kényszerült a viadaltól, nem kisebb meglepetésre a cseh nemzeti válogatott ellenében. Leginkább megnyerő értékelései, illetve árazása miatt van helye listánkon. Ps platformon jelenleg mindössze 231.000 Coint kóstál a fickó, ami bődületesen alacsony egy 95-ös Box-To-Box lapért cserébe. 4/4 csillagos, ami szintén hibátlan a pálya centrális részeit tekintve, de tényleg szinte minden hangszeren játszik! Beépíthetősége nagyszerű, listánk első helyezettjével kiváló párt alkothatnak.

5. Paul Pogba CM

 

Egy újabb középpályás matéria Paul Pogba FOF lapjának személyében. Magas, erős, kiválóan cselez, hosszú lábaival kitűnően lép közbe, valamint a kapu előtt is egy bestia. Egy közel tökéletes lapról van szó, mivel sikerült akkorát húzni a védekezésén, amivel új dimenziókat adtak a francia zsonglőrnek. Egy fejlesztés még mindenképp kinéz neki, de kövezzetek meg minket, nem vagyunk biztosak abban, hogy ez a francia válogatott maradandót alkot az EB-n. Az eddigi meccseiket kis túlzással fogolytáborokban is játszhatnák, mint vallatásul szolgáló eszközt!
https://leet.hu/termek/steelseries-apex-3-rgb-ip38-gamer-billentyuzet-64810/

×