Bár nem egyértelmű, hogy lesz-e a jövőben Rainbow Six: Siege 2, mi elképzeltük, milyen újdonságokat látnánk szívesen egy új részben.

Természetesen nincs még hír arról, hogy a Ubisoft tervezné a Rainbow Six Siege folytatását, de van pár dolog, amit szívesen látnánk egy új részben. Cikkünk nem arra utal, hogy érkezne egy új rész a sorozatban, hiszen a Ubisoft tervei szerint még évekig fejleszti, frissíti és támogatja a jelenlegi címet. Most csupán csak arról elmélkedünk,

minek is örülnénk a Rainbow Six: Siege 2-ben.

Kampány

Sok már olyan FPS játék létezik, ami annak ellenére, hogy hosszútávon a multira épít, tartalmaz egy történetet, egy kampányt is. Ez már csak azért sem elvetendő ötlet, mert a Ubisoft az utóbbi időben egyre többet foglalkozik azzal, hogy az R6S karaktereinek háttértörténetét összekapcsolja. Több olyan animációs epizód is készült, ami azt mutatja be, hogy az operátorok milyen módon kapcsolódnak egymáshoz. Így személy szerint örülnék egy kampánynak, melyben akár még az Extraction története is helyet kaphatna.

A kampány során az összes operátort irányíthatnánk és végül sokat megtudhatnánk arról, hogy miért is lövöldözünk annyit ebben a játékban.

 

Új játékmotor

Ha a játék frissített motort tartalmazna, akkor a jelenleg ismert problémák eltűnnének a játékból. Ezen kívül látványban is egy új szint lenne elérhető, még valósághűbb irányítással, helyszínekkel és rombolással. Több kölcsönhatás a környezeti elemekkel, mint a vízvezetékek, gázvezetékek stb.

Régen minden jobb volt

Ami viszont a Rainbow Six: Siege-ben működik, azt érdemes lenne áthozni az új részbe is. Újradolgozni vagy átalakítani a nem megfelelő operátorokat, jobban balanszolni az eszközöket, pályákat és másodlagos eszközöket.

Több szezonális tartalom

Nagyon jó lenne, ha minden új operátor bevezetésekor kapnánk egy teljesen egyedi küldetés, akár egy gyakorlóterepen, ahol ki lehetne próbálni az operátor képességeit. Itt nem csak a Training Grounds-ra gondolunk, hanem akár egy egyedi küldetésre, mely történetet is tartalmaz. Kiderülne, hogy jött az új hős a képbe, miért alakult át az az adott pálya, és egyáltalán felépülne egy összetett történet.

Új játékmódok

Való igaz, hogy a Rainbow Six: Siege önmagában kevés játékmóddal rendelkezik, bár igaz, hogy néha-néha van érdekes és vicces event. Ezek azonban csak arra jók, hogy az toxic playerek szórakozzanak rajta, ki-be lépkedjenek, érdemben azonban nem lehet ezeket játszani. Így jó lenne, ha lenne például egy bemelegítő játékmód, ahol újjáéledhetünk, akár egy Team Deathmatch. Vagy akár szűkíthetnénk a játékmódokat csak bizonyos fegyverekre. Csak SMG, csak pisztoly, csak kés játékmódok.

Újratöltés ADS közben

Nem lenne rossz.

Lőtér és gyakorlóterep

Ezt említettem már, valóban kéne egy ilyen.

Bár egyelőre valóban nincs szó arról, hogy tervben lenne a Rainbow Six: Siege 2, láthatjuk, hogy számos ötlet létezik arra, hogy összehozzanak egy jó játékot. Sőt, a fenti ötleteket akár még a mostani játékba is be lehetne építeni.

Te mit szeretnél látni egy esetleges folytatásban?

Borítókép: illusztráció

https://leet.hu/termek/steelseries-apex-3-rgb-ip38-gamer-billentyuzet-64810/

×