A Warzone 4. évadának legújabb hibája miatt a bounty contractok meghibásodtak, gyakorlatilag lehetetlen őket teljesíteni. Erről a játékosok számoltak be.

A Warzone 4. évada nagyrészt sikert aratott a játékosok körében, hiszen kissé megváltozott Verdansk 84′, jött pár új fegyver, na meg persze a nerfek, de legalább kicsit átalakult a meta, és felfrissült a játék. A Warzone azonban nem lenne Warzone, ha nem jönne elő egy-egy új hiba is, így most egy ilyet mutatunk be, ha nem lett volna elég a Red Door bug.

Az új hiba a bounty küldetéseket érinti.

Erről ’ts_iron, a népszerű streamer is beszámolt, amikor áldozatul esett a dolognak. Elmondta, hogy egy friss bug megakadályozza a játékosokat abban, hogy teljesítsék a bounty-t, függetlenül attól, hány megjelölt ellenfelet tesznek el láb alól.

A streamer haverjaival felvette a küldetést,  majd elindultak a Farmland felé. Nem sokkal később ki is iktatták az ellenséges csapatot, ám gyorsan rájöttek, hogy valami baj van. A küldetés nem ért véget, nem volt jutalom, a játék azt jelezte, hogy az ellenfelek még mindig kiiktatásra várnak. Bár az megölt ellenfél már a Gulagban volt, a játék még mindig azt jelezte, hogy ő a levadászandó személy.

 

Bár természetesen ez nem annyira nagy hiba, azok számára, akik szeretik teljesíteni a bounty küldetéseket, nagyon zavaró lehet. Nem árt tehát ezt észben tartani, és nem nagyon meglepődni, amikor ilyesmi történik. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a Raven Software tisztában van-e a problémával, de valószínűleg hamarosan feltűnik nekik és javítják.

Te találkoztál már ezzel a hibával?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×