Úgy tűnik, a Leauge beli pengés táncosnő lábát kicsit elkaszálják.

Az egyik játéktervező Phlox közzétett néhány előzetes Irelia-változást, amelyek a 11.14-es patch-el érkezhetnek az éles szerverekre.

A módosítások természetesen nem véglegesek, de a játékosok már kipróbálhatják őket a PBE-n.

 

 

Irelia alap életereje és mágiaellenállása csökken. A szintenkénti HP-ja azonban nő, ami segíthet neki abban, hogy a játék későbbi szakaszaiban erősebbé váljon.

A bajnok passzív tulajdonsága, az Ionian Fervor, öt helyett négy stackre lesz korlátozva. A stackenkénti támadási sebesség magasabb lesz a későbbi szinteken, így Irelia négy stackkel ugyanolyan támadási sebességet érhet el, mint öt stackkel. De a korai játékát ez meg fogja rontani, ami valószínűleg rosszabb lanerré teszi őt.

A Bladesurge (Q) mozgási sebessége „jelentősen csökken”. És kevesebb kárt okoz a minionoknak a korai szinteken, míg a Defiant Dance (W) maximális sebzése sokkal nagyobb lesz. A Flawless Duet (E) utazási ideje pedig állandó 0,25 másodperc lesz, ahelyett, hogy a távolságon alapulna – és nem lehet Q alatt vagy crowd control hatása alatt el- vagy castolni A mozgását érintő jelentősnek tűnő rontások ellensúlyozására a Vanguard’s Edge (R) 0,5/1,5/2,5 másodperccel csökkenti a Q cooldownját.

A Blade Dancer egyik alapelve a mozgékonysága, aminek köszönhetően kiváló outplayeket tud produkálni ezzel elnyomva az ellenséges lanereket. Most ezek a nerfek kicsit visszatarthatják Irelia igazi erősségét. Így az ellenfélnek kevesebb mechanikai ügyesség kell ahhoz, hogy könnyebb legyen a lane Irelia ellen.

A Riot egy blogbejegyzést fog kiadni, amelyben bővebben elmagyarázza a közelgő Irelia-változások mögött álló folyamatot.

Új információk: A közösségi visszajelzések meghallgatása után a Riot úgy döntött, hogy visszaállítja az Irelia E-t Q dash közepén történő dobásának tilalmát. Phlox elmagyarázta, hogy a fejlesztőknek „tetszett a counterplay… amit az E Q közepén való dobásának korlátozásával nyertek”, de megértették, hogy ez „rosszul esett az Irelia játékosok érzéseinek”.

Mit gondoltok, kelletek ezek a nerfek Irelianak, vagy csak feleslegesen piszkálják már a champeket?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×