Az utóbbi időkben csőstül ömlenek a különféle Fifa 22-es szivárgások, emiatt többen elkezdtek aggódni a privát bétatesztet illetően.

Vannak lelkes internetbúvárok, akik szeretik világgá kürtölni, ha megtudnak valamit, amit mások valószínűleg még csak nem is sejtenek kedvenc címükről. Minden játékban találkozhatunk ilyen alakokkal, van aki imádja, vagy aki gyűlöli a jelenséget. Kicsit olyan ez, mint amikor a gyerkőc készül elfújni a születésnapi gyertyáját, de valaki otrombán bevág elé és megteszi neki ezt a „szívességet”.

Az EA részéről hivatalosan nem sokat tudhattunk meg az új FIFA címről, ám egy lelkes rajongó próbált saját Twitter fiókján ez ellen tenni.

Leginkább külsőségek szivárogtak ki legutóbb, melyek a konzolos változat béta verzióját mutatják be. Természetesen ez nagyon nem tetszett az EA Sports-nak. A szivárgás során, június 23-án több érdekes, sejtelmes kép is napvilágot látott.

Miért különösen kellemetlen ez a kanadai cégnek?

Több fontos részletet kívántak a közösség orra elé tárni az EA Play Live szetten, mely júliusban esedékes, tehát heteken belül érkezik majd. A szivárgások azonban válaszlépésekre késztethetik a vállalatot. Reméljük, ez nem azt jelenti, hogy megint nem kapunk demót. Jelenleg ott tartunk, hogy az EA törölte a teljes bétatesztet, próbálják a saját almukban tartani a címet, ameddig csak lehet. Ennek mondanunk sem kell, borzasztó szövődményei lehetnek a későbbiekre nézve.

 

Itt láthatod az egyik legelterjedtebb szivárogtatott képet!

 

Érdemes szétnéznetek a témában a Twitter nevezetű fórumon, ahol több kép is felbukkant már, többet közöttt a menüről is, ami illik ehhez a sárga-fekete témához. Kissé a FIFA 17-re hajaz majd a dizájn, nyilván a 2021-es követelményekig feljavítva.
https://leet.hu/termek/steelseries-apex-3-rgb-ip38-gamer-billentyuzet-64810/

×