Egy Reddit-felhasználó felfedezte, hogy Leona a League of Legends 11.13-as patchjében közel öt teljes másodpercre képes stunolni a játékosokat.

Leona teljes kombója már önmagában is három egymást követő másodpercig képes csapdába ejteni és stunolni a játékosokat. De a játékhoz hozzáadott legújabb tárgy, az Anathema’s Chains segítségével Leona még tovább képes kábítva tartani az ellenfeleket. Valójában, mire Leona stun kombója véget ér, az Anathema’s Chains lehetővé teszi a Leona játékosok számára, hogy a célpontot elég sokáig tartsák fogva ahhoz, hogy a skillek újra elérhetőek legyenek.

Az Anathema láncai 20 százalékkal csökkenti a közelben lévő, kijelölt ellenség tenacity-jét. Ha Leona képességei tökéletes, pontos sorrendben vannak időzítve, a bajnok stun lánca akár 3,6 másodpercig is tarthat. Ha a Leona játékosok az Anathema’s Chains-t ability haste tárgyakkal egészítik ki, nevezetesen a Kindlegemet is beleértve, a cooldown elég rövid lesz ahhoz, hogy az ellenséget lefogják, mielőtt még esélyük lenne arra, hogy a menekülésre gondoljanak.

Leona with Anathema’s Chains + Kindlegem can stunlock an enemy for 4.8 seconds with almost no window to react from supportlol

 

Az Anathema’s Chains, a Kindlegem és egy ability haste rúna segítségével Leona Shield of Daybreak (Q) cooldownja 3,62 másodpercre csökken. Ez csak 0,02 másodperces ablakot biztosít Leona stun lejárta és a cooldownja között. Ha nem sikerül elmenekülnöd ezen a rendkívül rövid időablakon belül, akkor

Leona második Shield of Daybreakje újabb 1,2 másodpercre kábít el, így a stun lánc teljes ideje 4,8 másodpercre nő.

Egy másik kölcsönhatást is felfedeztek az Anathema’s Chains és Morgana között a múlt héten. A játékosok megállapították, hogy a Sötét kötése (Q) közel négy másodpercig képes csapdába ejteni a célpontokat. A League játékosok azt is felfedezték, hogy más képességek, például Ashe Elvarázsolt kristálynyila (R) és Cassiopeia Köveső tekintete (R) is profitálnak az Anathema láncaiból.

Mit gondoltok, ez is kapja majd a nerfet?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×