A virtuális gazdák nem csak együtt játszhatnak, de a gyűjtői kiadás még egy különleges lámpát is kap. Ezt nem lehet kihagyni.

Megmondom őszintén, néha elgondolkozom azon, hogy hagyni kéne ezt az egész gamer újságírást, le kéne költözni vidékre, a hátamra csapni a kaszát, bekapcsolni a szecskagépet, bezavarni a tehenet a karámba, és együtt legelni a réten a disznókkal. Persze talán nem vagyok egyedül ezzel a gondolattal, de hál’ istennek ezt nem kell úgy meglépni, hogy előtte ne próbálnánk ki, milyen is ez. Szerencsére a Giants Software mindig ellát minket megfelelő agrár szimulátorral, és ez idén sem lesz másképp.

A Farming Simulator 22 PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re november 22-én érkezik.

Ami talán ennél is érdekesebb, hogy a korábbi részekhez képest a szimulátor rengeteg új funkciót tartogat majd. Azon túl, hogy rengeteg új termény, táj és gép kap helyet benne, változnak majd az évszakok, sőt: multiplayer lehetőség is várható. Ez azt jelenti, hogy konzolokon akár nyolcan, PC-n pedig akár tizenhatan is játszhatunk együtt a többjátékos módban.  Ki ne akarna a haverjaival vetni, aratni, szántani és kaszálni?

 

További érdekesség, hogy a játék gyűjtői kiadásában még egy igazi lámpát is kapunk, ami nagyon jól jöhet, ha éjjel kimegyünk a fészerbe.

 

Neked hogy tetszik?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×