Jelenleg több mint 100 Icon közül válogathatunk kedvünkre, de ez a szám minden bizonnyal bővülni fog a Fifa következő kiadásában.

Fukarsággal nem lehet vádolni az EA-t, mikor a legendás játékosokat prezentáló lapokról diskurálunk. Több mint 100 különféle Icon lap található az Ultimate Team játékmódban, de azért akadnak még jelentkezők bőséggel, erre utal egy FIFA-rajongó Twitter bejegyzése, kinek jóslatai több ízben igazzá nemesedtek. Az ikonikus lapokról még annyit, hogy imádja őket nagy részben a közösség, elképesztő hibrid-gárdák alapkövei, összekötő komponensei az emlegetett kártyák.

Van egy személyes vonulata is a cikknek, ugyanis van egy brazil zseni, aki a 9+1-edik ex-játékos a listán, őt kifejezetten szívesen látnám viszont Fifa 22-ben.

Romario de Souza Faria

Az 1966-ban született ember, aki bizonyosan bele tartozik a mindenkori brazil támadók top 10-es listájába. Érdekesség, hogy magánál csak Ronaldót, illetve Garrinchat taksálja magasabb polcra. Elképesztően ösztönös csatár volt, aki nagyon érezte a támadó harmadban végzett mozgásokat, temérdek gólt szerzett így. CR7 érkező képességére hajazó szintet ütött meg a Rióban született srác. Leginkább Brazíliában rúgta a bőrt, de a Barcelonabán is letett két emlékezetes évet, arra a bizonyos asztalra. Összesen 448 hivatalos meccsen fordult meg, melyeken 309 gólt jegyzett. Az éjszakai élet koronázatlan királya jelenleg szenátusi tag, könnyen elnökké is válhat.

Bébi Icon OVR: 88, Mid Icon OVR: 91, Prime Icon OVR: 93, Moments Icon OVR: 95

KingLangpard szerint ők kilencen esélyesek a következő cím új Iconjai címekre:

 

Nálad ki/kik a fájó hiányzók Icon fronton? 

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×