A Riot a Sentinels of Light LoL-frissítésben érkező új League of Legends-bajnokot, Akshant teaseli.

A Riot Games először mutatta be a League of Legends játékosoknak a következő, 11. szezon bajnokát, Akshant, és megerősítette a megjelenési dátumát – az ostorral hadonászó Sentinel of Light a régóta várt „Rise of the Sentinels” frissítés során debütál.

A 11. évad a Ruination, a Runeterra végítélet eseménye köré összpontosul, amelyet Viego vált ki. A Ruined King sötétségét terjeszt az egész országban, hogy elvesztett feleségének, Izoldának kedvében járjon, és olyan régiókat emészt fel hatalmas Fekete Köd mágiájával, mint Demacia és Zaun. Ellene a Fény Őrzői állnak, köztük olyan népszerű bajnokok, mint Lucian, Senna és Graves.

És most, hogy a 11. évad a félidejéhez érkezett, egy újabb hős csatlakozik a soraikhoz: A régóta várt Akshan.

Akshan a „Sentinels of Light” kiszivárgott teaser képen jobbra lent látható.

Amit eddig tudunk „Akshanról”

A Riot – legalábbis egyelőre – viszonylag csendben maradt a következő League of Legends karakterrel kapcsolatban.

Sőt, még abban sem vagyunk 100%-ig biztosak, hogy a 156-os bajnokot „Akshannak” fogják hívni – a név egy Wild Rift kiszivárgásból származik a hónap elejéről. A korai információkkal szerint azonban eddig úgy tűnik, minden igaznak bizonyult. Ez magában foglalja a karakter részvételét a Ruination történetben, és a Sentinel of Light státuszát.

Kiszivárgott koncepciókép.

Mik lehetnek Akshan képességei?

Akshan főleg a grappling hookját és az ostorát fogja használni.

Tekintve, hogy a 156. karakter egy „Sentinel of Light”, minden esély megvan rá, hogy a felszerelése Lucianhoz és Sennához lesz hasonló. Mindketten „light” távolsági támadásokat használnak, és a jelek, illetve a lelkek révén kapnak boostokat.

Akshan játékstílusáról a Riot így nyilatkozott: „Míg olyan bajnokok, mint Lucian, Corki és Tristana voltak már miden, egyikük sem viselkedik úgy, mintha kifejezetten erre a pozícióra készültek volna, azokkal a tulajdonságokkal, amelyeket gyakran látunk bajnokoktól ebben a sávban – mint például a roamolás, illetve a duelezés.„.

„Úgy éreztük, hogy egy középre tervezett marksman egyrészt egy egyedi bajnokot adna a játékoslistához, másrészt elég vonzó lehet a sok középsávos orgyilkos és skirmisher játékos számára.”

A Riotnak a következő két hétben kell felfednie Akshan képességeit.

A League 156. bajnoka ” light” fegyvert fog használni a Riftben.

Jelenleg nincs hivatalos megjelenési dátum rögzítve a 11. szezon mid lane marksmanjének. De a pletykák szerint júliusban érkezik.

Ez egybeesik a „Rise of the Sentinels” esemény kezdési dátumával. A Riot július 8-ára, csütörtökre tűzte ki az esemény kezdetét; pontosan ugyanarra a dátumra, mint a LoL 11.14-es patchének késői időpontja. Nagyon meglepő lenne, ha Akshan addigra nem debütálna.

Mit gondoltok, mennyire illik bele a játékba Akshan?

 

 

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×