A Samsung összesen 3 új monitort mutatott be. A monitorcsalád mindegyik tagja megbirkózik a legfrissebb gaming igényekkel.

A Samsung Electronics ma bejelentette, hogy a 2021-es Odyssey monitorcsalád 2021. június 21-től lesz elérhető mindenhol a világon. A három új monitor minden gamer számára kiváló és modern élményt biztosít. Az ívelt gamer monitorok 2020-as bevezetését követően a Samsung mostantól számos Odyssey monitort kínál síkképernyős kivitelben, 24 és 28 hüvelyk között. Az új felállás frissített képminőséget, kisebb válaszidőt, személyre szabott ergonómiát és intuitív lehetőségeket kínál.

A legújabb funkciókkal a gamerek valós színeket, pontosságot, éles képeket kapnak PC és konzoljáték során is.

Odyssey G7 28 „(Modell: G70A)

Az Odyssey G7 ötvözi a varázslatos látványt és a következő generációs teljesítményt. Az Ultra High Definition (UHD) panel széles 178 fokos látószöggel, a HDR400 mellett kontrasztosabb színekkel, mélyebb feketével és világosabb fehérrel rendelkezik az életszerű részletgazdagságért. 4K felbonáts, 144 Hz-es frissítési frekvenciával és rendkívül alacsony 1 ms válaszidővel, kombinálva az NVIDIA G-SYNC Compatible és az AMD FreeSync Premium Pro előnyeivel. A HDMI 2.1 kompatibilitásnak köszönhetően a G7 maximális felbontást és frissítési gyakoriságot biztosít nemcsak a PC-hez, de a 4K 120 Hz-es támogatású új generációs konzolokhoz is.

Odyssey G5 27 „(Modell: G50A)

Az Odyssey G5 tökéletes azoknak a játékosoknak, akik szeretnék a gamet magasabb szintre emelni, PC-n és a következő generációs játékkonzolokon egyaránt. Ez az első Odyssey modell, amely Quad High Definition (QHD) funkcióval rendelkezik, 165 Hz-es frissítési frekvenciával, 1 ms válaszidővel, sőt ott a HDR10 a félelmetes grafikához. A G-SYNC Compatible és az AMD FreeSync Premium akadásmentes kompetitív élményt biztosít. Az állítható magasságú állvánnyal a játékosok megdönthetik, elforgathatják a monitort, hogy teljesen ergonómikus beállítást hozzanak létre, amelyen kényelmesen lehet órákig játszani.

Odyssey G3 27 „és 24” (Modell: G30A)

Az Odyssey G3 ideális minden gamer számára, aki elérhető megoldást keres a játékélmény fokozására. Gyors 144 Hz-es frissítési frekvenciával és 1 ms (MPRT) válaszidővel rendelkezik. Az AMD FreeSync Premium biztosítja a játék zavartalan működését, lehetővé téve, hogy az alkotók elképzelését láthassuk a játék során. A G3 szintén állítható magasságú állvánnyal rendelkezik.

Neked melyik modell jön be?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×