Az EK Signature Edition családjának legújabb tagja az EK Lignum, amelyet a famunkák ihlettek.

A fa és a legmodernebb GPU-technológia kombinációja tökéletes, mivel a fa felület teljesen más érzetet ad a játék PC-nek, mint bármi, ami előtte volt. Láttunk már korábban is gyönyörű EK vizesblokkokat, de ez az új Lignum Edition tényleg egy következő szintre emeli az esztétikát.

Az EK a diófát (konkrétan a Juglans Nigrat) választotta, mivel „színével és textúrájával mindig meglepetést okoz. A vizesblokk és a fa közötti kapcsolat lehetővé teszi a fa zsugorodását és tágulását, ami az egyik legtermészetesebb hajlamát jelenti a nedvesség és a hőmérséklet változására reagálva. A Lignum termékeket úgy tervezték, hogy a fa ne kerüljön közvetlen kapcsolatba a vízzel. Minden blokk egyedi mintázatú faanyaggal rendelkezik, ami egyedivé teszi a világon„.

Végülis olyan mint egy CS:GO skin, nehogy ezekből is legyen különböző pattern.

Az EK a legújabb EK-Quantum Vector RE RTX 3080/3090-et használja, amely a második generációs Vector GPU vizesblokkjainak frissített változata az EK-Quantum Line termékcsaládból. Az új Lignum Edition vizesblokkok kompatibilisek a legtöbb referencia design GeForce RTX 3090, és GeForce RTX 3080 grafikus kártyával.

A vállalat részletesen kitér a fára való „kemény” szeretetre. Szó szerint minden egyes fadarabot „gondosan kiválasztanak, kézzel készítenek és több rétegben lakkoznak. A nyílt pórusú matt lakkozás természetes selymes tapintást kölcsönöz a fának. Ez az acetál felsőkhöz van rögzítve, amelyek lezárják a blokkot, és funkcionális felsőként működnek, míg a fa esztétikai felsőként, ami azt jelenti, hogy a fa nem érintkezik folyadékkal az egyedi hurokban„.

De mit ér egy gyönyörű, fa témájú GPU vizesblokk, ha a CPU-ját valami hagyományos, RGB-vel teli vizesblokk hűti? Így az EK előrukkolt a CPU Lignum – Walnut termékkel. Amely egy luxus, diófával borított, nagy teljesítményű, prémium minőségű CPU-vizesblokk.

Az EK új EK-Quantum Vector RTX 3080/3090 Lignum Edition már előrendelhető az EK Webshopban és a partner viszonteladói hálózaton, és várhatóan 2021. szeptember közepén kezdik el szállítani.

Nos és hát az áruk elég húzós 132.034 Ft-ba fog kerülni. Ez a termék termesztésen olyan embereknek van kitalálva akiknek az esztétika a mindene.

Mit gondoltok, ti építenétek ilyen stílusú gépet?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×